FOTO: Festival smijeha Kastav tijekom tri dana pretvorio „grad na brege“ u hrvatsku prijestolnicu komedije

Nakon nastupa Neshe Bridgesa i Hazima&Filipa u petak, Ivana Šarića te Dellboysa u subotu, Festival smijeha Kastav zatvorili su sinoć Vlatko Štampar i imitator Danko Ažić. Kako je proteklo otvorenje Festivala smijeha pogledajte u fotogaleriji na ovom linku.

Kastav – Nastupom Vlatka Štampara i imitatora Danka Ažića zaključen je sinoć Festival smijeha Kastav, trodnevna parada šala, viceva i duhovitih opservacija na svakodnevne životne situacije koja je proteklog vikenda „grad na brege“ pretvorila u centar komedije u Hrvatskoj.

Pod „patronatom“ iskusnog Blogra Krule, u Kastvu su se okupili vodeći komičari regije. Prve večeri brojna publika imala je prilike za druženje s jednim od najpoznatijih regionalnih stand up komičara – Neshom Bridgesom koji je duhovitim komentarima na životnu stvarnost oduševio publiku – te urnebesnim „dinamičnim duom“ koji čine komičari Filip Andronik i Hazim Mujčinović iz BiH sa satiričnim materijalom o svojoj domovini.

Druge večeri, u subotu, Festival smijeha nastavljen je nastupom trenutačno najpoznatijeg domaćeg „stajaćeg komičara“ Ivana Šarića, koji je još jednom nasmijao ispunjeno gledalište svojim osvrtima na javnu i društvenu zbilju u Hrvatskoj, odnose muškaraca i žena te anegdotama iz života. Nakon što je Šarić razradio „trbušnjake“ publike, nožne su im mišiće uz ples i glasnice uz pjesmu zagrijali članovi popularne domaće grupe Dellboys.

Program su zaključili sinoć Vlatko Štampar i imitator Danko Ažić, a druženje je završeno uz DJ-a. Kako je proteklo otvorenje Festivala smijeha pogledajte u fotogaleriji na ovom linku.

D. Ž. / PodUčkun.net