FOTO: Gina Picinić s pjesmom ‘Ma ši te ki ča za me pita’ osvojila opatijsku publiku @ MIK 2013.

mik_2013_melodije_istre_i_kvarnera_opatija_ljetna_pozornica

Opatijskoj publici najviše se dopala kompozicija ‘Ma ši te ki ča zame pita’ u izvedbi Gine Picinić, na drugo mjesto plasirala se Tamara Brusić, a treće je pripalo Alenu Poliću. Dvije velike foto-galerije pogledajte u nastavku teksta.

Opatija – Ljetna pozornica sinoć je ponovo bila mjesto druženja opatijske publike i vesele Mikovske karavane. Opatijskoj publici najviše se dopala kompozicija ‘Ma ši te ki ča zame pita’ (A. Baša), koju je izvela Gina Picinić, dodijelivši joj 171 glas. Na drugo mjesto, sa 126 glasova publike, plasirala se Tamara Brusić, sa skladbom “Najlipši dani moga života” (R. Pilepić-R. Pilepić-R. Grubišić), dok je treće mjesto i pet glasova manje od drugoplasirane, pripalo Alenu Poliću koji je izveo kompoziciju “Paprena roza” (I. Prajo-trad./A. Kunštek/I. Prajo-T. Preradović).

Druženje i guštanje s veselom karavanom Melodija Istre i Kvarnera započelo je u poslijepodnevnim satima nastupom Šajete i Shaionesa na tradicionalnom prijemu, uz piće i iće dobrodošlice, na Ljetnoj pozornici.

Nakon Punta, u kojem je ovogodišnji MIK startao te sinoćnjeg druženja u Opatiji, treća festivalska večer održati će se večeras ‘preko kunfina’ u slovenskoj općini Kostel. Veliku foto-galeriju pogledajte u nastavku teksta.

Melodije Istre i Kvarnera 2013. – druga festivalska večer @ Opatija
[nggallery id=806]

Melodije Istre i Kvarnera 2013. – Doček Mikovaca na Ljetnoj pozornici @ Opatija
[nggallery id=805]

Ivan Mellor / Liburnija.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!