FOTO: Gornji kat mrkata bogatiji za novi ugostiteljski objekt s kušaonicom vina i rakija Košeto @ Opatija

abbazia_kusaonica_trgvoina_caffe_bar_opatija_2016_1

Kafe se može popiti svakodnevno od 7 do 14 sati, kušaonica s radom starta sat vremena kasnije, dok nedjeljom rade od 8 do 12 sati. Nekoliko fotografija novootvorenog ugostiteljskog objekta i kušaonice pogledajte na ovom linku

abbazia_kusaonica_trgvoina_caffe_bar_opatija_2016

Opatija – Gornji kat opatijske tržnice od ovoga je tjedna bogatiji za još jedan ugostiteljski objekt. Naime, prošlog utorka otvorena je Abbazia, kušaonica, mali kafić te trgovina na malo vinima i rakijama.

– Bavimo se trgovinom ribe, vina i rakije, a u svom portfelju imamo i Xcaffe u Radničkoj ulici. Ovaj objekt otvoren je u suradnji s Carraro kavom, u svrhu degustacije i promocije njihove kave. Također, u sklopu našeg prostora jedan dio namijenjen je promociji i degustaciji istarskih vina te rakija Košeto. Obzirom na poziciju na kojoj se nalazimo otvorili smo mogućnost kušanja prije kupnje nekog od proizvoda poput medice, lozovače, borovičke, biske, travarice, dok od vina nudimo cabernet, rose, teran i malvaziju proizvođača Košeto. U ponudi imamo rakije u pakiranju od litre, pola litre te prigodna pakiranja s motivom Opatije od 2,5 dl kao suvenir, kazala je vlasnica Doriana Petrinić Slavić, ispred obrta Del mare.

Kafe se može popiti svakodnevno od 7 do 14 sati, kušaonica s radom starta sat vremena kasnije, dok nedjeljom rade od 8 do 12 sati.

Nekoliko fotografija novootvorenog ugostiteljskog objekta i kušaonice pogledajte na ovom linku

Elvis Slavić i Doriana Petrinić Slavić

Elvis Slavić i Doriana Petrinić Slavić

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!