FOTO Gradina Dance Art – Članice skupine Ri Dance oduševile novim izvedbom

Umjetnički tim činile su Dolores Bugarin, Martina Laginja, Suzana Novaković, Pavla Pinezić, Andrea Šikljan, Larisa Štefančić i Hela Žuljević. Veliku fotogaleriju s Gradine pogledajte na ovom linku

Rijeka – U sklopu manifestacije Gradina Dance Art posjetitelje Trsatske gradine više od 50 izvođača ugostilo je na ”Čajanki kod Šeširdžije“.

Tematsko – konceptualna manifestacija Gradina Dance Art koja se temelji na uprizorenju plesnih pokreta održana je sinoć u očaravajućem ambijentu Trsatske gradine. Članice skupine Ri Dance još su jednom svojom bajkovitom izvedbom prikazale moć plesnog pokreta koji budi emocije i gledatelje vodi u čudesan svijet između stvarnosti i mašte.

– Svojom plesnom izvedbom, izvođači su oživjeli svaki kutak srednjovjekovnog kaštela te plesnim performansom oplemenili ambijent koji je bio inspiracija za stvaranje ove plesne priče i u kojoj je sudjelovalo više od 50 izvođača, a nastupili su i članovi Pjevačkog zbora mladih Josip Kaplan. Plesnim koreografijama plesačice i plesači uprizorili su upečatljive scene nekih od najpoznatijih bajki i priča, a scena se iz trenutka u trenutak transformirala zahvaljujući raskošnim kostimima za čiju je izradu zaslužna Jadranka Šegota, istaknuli su organizatori.

Umjetnički tim činile su Dolores Bugarin, Martina Laginja, Suzana Novaković, Pavla Pinezić, Andrea Šikljan, Larisa Štefančić i Hela Žuljević.

Sljedeće što posjetitelje očekuje u sklopu 13. Ljeta na Gradini je modna poslastica City 45 20 koja će se održati 14. srpnja i koja donosi trendove iz modne industrije te okuplja brojne poznate brendove. I ove je godine za tu priliku izrađena posebna haljina, a osim mode, ljepote i glamura, ova će večer biti začinjena i glazbenim programom. Ulaz je za sve posjetitelje slobodan, modna revija počinje u 21.30, Gradina svoja vrata otvara u 20.30 sati.

Veliku fotogaleriju s Gradine pogledajte na ovom linku

I. M. / PodUčkun.net
Foto: Ivor Mažar

error: Content is protected !!