FOTO: ‘Gradska uprava’ najbolja

nog_turnir_smCilj ove humanitarne akcije je prikupljanje pomoći za Udrugu oboljelih od multipleskleroze, za nabavu lijeka za našeg mladog sugrađana.
Ovo je drugi turnir po redu za istu svrhu.

Opatija – Ekipa iz ‘Grada’ (puno i službeno ime – Gradska uprava) na čelu s izbornikom O’Brienom Sclaunichem odnjela je pobjedu na jučerašnjem malonogometnom humanitarnom turniru održanom na pomoćnom igralištu opatijskog nogometnog kluba.
Drugo mjesto osvojila je ekipa Hrvatskog muzeja turizma, treće mjesto zauzela je ekipa iz Komunalca, na četvrto mjesto plasirala se je ekipa Savjeta mladih dok je posljednje mjesto zauzela ekipa iz Liburnia riviera hotela.
– Bilo je super, nisam pojma imao da Grad ima tako jaku nogometnu ekipu. Zabili smo 12 golova, a da ni jedan nismo primili, rekao nam je oduševljeno Igor Puž, član ekipe Gradske uprave. Osim Igora Puža za ekipu iz grada nastupili su: Danijel Jerman, Dalibor Korenić, Ervin Renko, Branko Močibob, Ćirović Franko, Harbaš Željko, Barbalić Zoran, Osojnak Vjekoslav i Kinkela Dorijan.
Savjet mladih Grada Opatije, u suradnji s Malonogometnim klubom ‘’Gorovo’’ organiziratori su ovog humanitarnog turnira za nabavu lijeka za Udrugu oboljelih od multipleskleroze. Također, uplate se mogu vršiti I na sljedeći žiro račun:
Malonogometni klub Gorovo – žiro račun – za humanitarnu akciju ERSTE bank 2402006-1100488334.
Kada završi akcija, ukupan sakupljeni iznos (od kotizacija i privatnih donacija) će se uplatiti na račun udruge, za nabavu lijeka za člana. Humanitarna akcija je nastala na inicijativu Crvenog križa Opatija, koji će se pridužiti akciji organiziranjem humanitarnog koncerta. Akciji se pridružio i Leo klub Opatija, koji je do sada već organizirao akciju prodaje slika, isto u suradnji sa Savjetom mladih Grada Opatije. Leo klub planira krajem mjeseca srpnja održati (30.07.) veliku humanitarnu modnu reviju.
nog_turnir-6
nog_turnir-5
nog_turnir-4
nog_turnir-7
nog_turnir
nog_turnir-1
nog_turnir-2
nog_turnir-3
Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto: Kristina Tubić
Vezane vijesti:
Humanitarci @ Opatija
FOTO: Humanost na djelu – LEO klub Opatija
Novi “Savjet mladih”

error: Content is protected !!