FOTO: Gradske nagrade uručene laureatima na svečanoj sjednici Vijeća @ Opatija

svecana_sjednica_grada_opatije_2015 (18)

U sklopu Svečane sjednice održan je i prigodan zabavni program koji je vodio Josip Krmpotić, a nastupili su Mauro Staraj i Karin Kuljanić. Veliku fotogalriju sa svečane sjedince pogledajte na ovom linku

svecana_sjednica_gradskog_vijeca_2015_opatija

Opatija – Svečana sjednica Gradskog vijeća Opatije održala se sinoć u hotelu Royal, a ovo događanje koje se tradicionalno održava povodom dana grada, osim prilike za pogled unazad i sagledavanje svega učinjenog u 12 mjeseci, predstavlja i ”pozornicu” za ”najzaslužnije” kojima se dodjeljuju gradske nagrade.

Tako je nagradu za životno djelo preuzela Katica Hauptfeld, a to nije prvi put da vlasnica turističke agencije Katarina Line preuzima priznanje s gradskim grbom, budući da je već osvojila i godišnju nagradu za gospodarstvo, a sada su vijećnici odlučili nagraditi njen cjelokupni životni angažman na korist opatijskog i hrvatskog turizma.

svecana_sjednica_gradskog_vijeca_2015_opatija_1

Svečano su dodijeljena i ostala priznanja – počasnim građaninom Opatije proglašen je Gianarriga Rona, predsjednik Svjetske bridž federacije, za svoje zasluge u omogućavanju ovome gradu da postane jedno od glavnih odredišta bridžista iz Europe i svijeta, zahvaljujući organizaciji sportskih natjecanja najvišeg ranga. Iz istog razloga nagrađen je i Bridge klub Opatija, i to godišnjom nagradom za područje sporta. U istoj kategoriji godišnje su nagrade osvojili Mladen Kranjčec i Enrico Marotti, trgovina Melior nagrađena je u kategoriji gospodarskih postignuća, a novinarka i urednica priloga Viktorija u Novom listu Ivana Vaupotić nagrađena je u području kulture.

U sklopu Svečane sjednice održan je i prigodan zabavni program koji je vodio Josip Krmpotić, a nastupili su Mauro Staraj i Karin Kuljanić.

Veliku fotogalriju sa svečane sjedince pogledajte na ovom linku

svecana_sjednica_gradskog_vijeca_2015_opatija_2

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!