FOTO: Guver Extravagant gala by Eternity ovaj vikend u Guvernerovoj palači @ Rijeka

guver_extravagant_gala_by_eternity_modna_revija_01

Prve večeri bit će prikazano sedam kolekcija poznatih svjetskih brandova, dok će druge večeri na gala reviji najnovije kolekcije predstaviti čak dvanaest hrvatskih dizajnera. Nekoliko fotografija brandova koji će biti prezentirani pogledajte na ovom linku

Rijeka – Guvernerova palača ovog će vikenda, točnije od 30.rujna do 2. listopada, ugostiti veliki modni događaj Guver Extravagant gala by Eternity u organizaciji Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja i emisije te portala Extravagant.

Ove godine uz revije najpoznatijih svjetskih brandova i nekih od najboljih hrvatskih dizajnera, održat će se i revija ekstravagantnih frizura, te fashion show s jednim od najpoznatijih frizera na svijetu Richardom Thompsonom. Jednu od frizura izradit će i gospođa Gilda Forempoher nekad poznata riječka frizerka prema kojoj je i jedna frizura dobila ime.

guver_extravagant_gala_by_eternity_modna_revija_1_01

Prve večeri bit će prikazano sedam kolekcija poznatih svjetskih brandova, dok će druge večeri na gala reviji najnovije kolekcije predstaviti čak dvanaest hrvatskih dizajnera.

Pa ćemo tako u modnom vikendu imati prilike vidjeti najnovije kolekcije dizajnerice Antonele Gregorović (Showroom Antonela), Kristine Nikolić (Kaya design), Milene Kapetanović (Peperoncina design), Andree Anić Dokmanović (Andy’s Stuff), Ingrid Rojc design, Džane Ravlić (Sally Atelier), Marijane Hero (Hero4heroes), Ivane Jurić design, Zorane Rogošić (Lav Lux LC), dizajnera Sasche Obradovića, poznatog modnog branda Boudoir, dizajnera Borisa Pavlina, te najnovije kolekcije poznatih brandova i butika, Max Mara, Max&Co, Anais Moda, Bellissima, Smash, Comma i Gibi Trst.

„Dok su lani bili zastupljeni samo dizajneri iz Istre i Primorja, ove nam godine dolaze dizajneri iz cijele Hrvatske. Ja sam osobno jako ponosna što po prvi puta u Rijeci nastupaju poznati dvojac Boudoir, te Boris Pavlin. Nadalje drago mi je što smo i ovog puta spojili modu i druge vrste umjetnosti, te će uz manekenke u programu sudjelovati Tina Vukov, grupa Eni, te balerine HNK Ivana pl. Zajca.“, otkrila nam je urednica Extravagant emisije Maja Uremović.

Ulaznice za revije u petak i subotu naplaćuju se 20 kuna, a mogu se kupiti na dan revije na blagajni Muzeja. Sav prihod Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja donirat će Dječjoj bolnici Kantrida.

Za Extravagant Galu snimljen je Lookbook koji izlazi u petak 30. rujna u sklopu Novog lista, a u kojem će biti predstavljeni svi sudionici modnog događaja Guver Extravagant gala by Eternity. Sve fotografije snimljene su u prostoru Guvernerove palače, a iza njih stoji Viviana Lokmer Šulina iz foto studija LaVie. Za make up manekenki Tee i Sare iz agencije Tijara Model management se pobrinula Mladenka Vraneković, frizure su djelo frizerskog salona 4look, a cipele Mass.

guver_extravagant_gala_by_eternity_modna_revija_2_01

GUVER EXTRAVAGANT GALA BY ETERNITY
Petak 30.rujna
19:30h – Modna revija ekstravagantnih frizura
20:00h – Modna revija poznatih brandova

Subota 1.listopada
19.30h – Gala modna revija hrvatskih dizajnera

Nedjelja, 2.listopada
12:00h – Predstavljanje kolekcije The Italian Touch
15:00h – Richard Thompson, London look&learn seminar, kolekcija visoke mode

Nekoliko fotografija brandova koji će biti prezentirani pogledajte na ovom linku

I. M. / PodUčkun.net
Fotografije: Viviana Lokmer Šulina

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net