FOTO: Hangar ispunjen ljubavlju

hangar_smMatulji – U dobru i zlu, u javi i snu… pjevali su klinci i klinceze u prepunom matuljskom Hangaru. Svoj poklon Općini, povodom njezinog Dana, klinci i klinceze iz Osnovne škole Drago Gervais – Brešca, Mune, Rupa – Lipa i Veli Brgud, darivali su na najljepši mogući način – plesom, pjesmom i recitacijama.
Naime, jučer, s početkom u 19 sati, pred prepunim Hangarom održala se dječja predstava pod nazivom ”Čarolija ljubavi”, a upravo su ljubav, prijateljstvo, mame, tate, nonići i none bili tema jučerašnje predstave.
hangar6Znanje je moć. Znanje je bogatstvo koje nosimo svuda sa sobom, ali ljubav nas čini boljim ljudima. Mi ćemo u školi, kao i do sada, graditi znanje i ljubav. Hvala našim učenicima koji su s voditeljicama izgradili ovu divnu Čaroliju ljubavi u kojoj smo večeras uživali. – s nama je podijelila ravnateljica osnovne škole ”Drago Gervais”, Dijana Pažin.
hangar4Osim učenika u pripremi predstave sudjelovale su profesorice i djelatnice škola:
Tatjana Zbašnik, Ivana Marčelja, Brigita Kinkela, Vesna Afrić, Vesna Kostić, Melita Stambulić, Branka Baričević, Susana Maljevac, Marija Špoljarić, Marica Puž, Sandra Mikšić, Karolina Huaptfeld, Iva Erceg te Jasmina Kardoš.
S nekoliko prigodnih riječi obratio se je i načelnik Općine Matulji, Mario Ćiković, koji je ovom prigodom darivao školu s knjigama.
Po završetku predstave, svi posjetitelji dobili su na poklon sapun u obliku srca i malo srce od kolaž papira s ispisanom ljubavnom porukom.
Klincima sve pohvale, a vi veliki – učite od njih.
hangar2
hangar
hangar1

Ravnateljica O.Š. Brešca - Dijana Pažin

Ravnateljica O.Š. Brešca - Dijana Pažin


Gužva u Hangaru

Gužva u Hangaru


Nikola Cvjetović

error: Content is protected !!