FOTO: Heroji ulice oduševili Ljetnu pozornicu – Prljavo kazalište velikim koncertom proslavilo 40 godina na sceni @ Opatija

Publika je s bendom pjevala hitove koje su obilježile karijeru Prljavaca, ali i mnoge generacije u protekla četiri desetljeća… Veliku fotogaleriju s jučerašnjeg nastupa pogledajte na ovom linku.

Opatija – Velika koncertna turneja Prljavog kazališta, kojim jedan od najpoznatijih i najdugovječnijih hrvatskih rock bendova slavi 40 godina postojanja, nastavljena je sinoć izvrsnim nastupom u Opatiji pred ispunjenom Ljetnoj pozornicom koja je uz „Prljavce“ ispjevala hitove što su obilježili njihovu četiri desetljeća dugu karijeru.

S proslavom velikog jubileja, 40 godina na glazbenoj sceni, Prljavci su započeli još u veljači nizom koncerata u Sloveniji i Hrvatskoj, a nastavili su rasprodanom turnejom u Australiji, potom američko-kanadskom turnejom i mega koncertom u Zagrebu. Na „vrhuncu snage“ stigli su i u Opatiji, gdje ih je dočekala oduševljena publika na jednoj od najljepših otvorenih scena Mediterana.

Uz pjesme koje su obilježile mnoge generacije – od onih iz „ovog milenija“ kao što su „Radio Dubrava“, „Moj dom je Hrvatska“, „Šteta što…“, „Možda dogodine“, „Previše suza u mom pivu“, preko nešto starijih pjesama poput „Lupi petama“, „Tu noć kad si se udavala“, „Marina“ i „Mojoj majci“, sve do kultnih hitova iz prve, pankerske faze benda kao što su „Sve je lako kad si mlad”, „Sretno dijete“, „Crno bijeli svijet“…

Veliku fotogaleriju s jučerašnjeg nastupa pogledajte na ovom linku.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!