FOTO: Hit-predstavom Jazavac u Kerempuhu otvorena nova kazališna sezona @ Opatija

jazavac_kerempuh_predstava_2015_2

Više od četiri stotine gledatelja uživalo je u duhovitim i intrigantnim monolozima četvorice glumaca, prenesenih u stilu stand-up komedije, u predstavi ”Jazavac u Kerempuhu” kojom se preispituje dvadesetak godina hrvatske stvarnosti. Veliku foto-galeriju s predstave možete pogledati na ovom linku

jazavac_kerempuh_predstava_2015_1

Opatija – Što se dogodi kad se spoji ”kontroverzni” stil Olivera Frljića i kreativnosti ponajboljih glumaca hrvatske kazališne scene, Rakana Rushaidata, Borka Perića, Hrvoja Kečkeša i Vilima Matule, saznalo je ispunjeno gledalište dvorane hotela Adriatic na jučerašnjem otvaranju proljetne kazališne sezone Festivala Opatija.

Više od četiri stotine gledatelja uživalo je u duhovitim i intrigantnim monolozima četvorice glumaca, prenesenih u stilu stand-up komedije, u predstavi ”Jazavac u Kerempuhu” kojom se preispituje dvadesetak godina hrvatske stvarnosti, odnosno vrijeme proteklo nakon što je kazalište Jazavac dobilo novo ime – Satiričko kazalište Kerempuh – pod kojim je nastupilo i u Opatiji.

jazavac_kerempuh_predstava_2015

Pod ”krinkom” sve prisutnije komičarske forme, publici je servirana duhovito, ali oštro i necenzurirano seciranje hrvatske zbilje u kojoj su nemilosrdno komentirani najistaknutiji predstavnici našeg društva i najeksponiraniji trendovi i (negativne) pojave.

Monolozi četvorice glumaca, koji su dobili po dvadesetak minuta vremena za svoj samostalni nastup na sceni, često su prekidani smijehom i aplauzima iz publike, ali nakon snažnog završetka uz Vilima Matulu publika dvoranu napustila ne samo zabavljena, nego i zamišljena svakodnevicom koja ih okružuje.

Veliku foto-galeriju s predstave možete pogledati na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net