FOTO: HNK Lovran – Humanitarnom golijadom zaključena sezona

hnk_lovran_triangolo_2013

Ovakva sinergija uprave, igrača i navijača rijetka je pojava u sportu uopće i upravo zbog te zajedničke energije lovranski županijski prvoligaš već drugu sezonu zaredom vodi ravnopravnu borbu za sam vrh tablice sa financijski puno jačim i moćnijim sredinama.

Lovran – Tradicionalni završetak nogometne sezone u Lovranu i ove se godine odigrao na lovranskoj Lokvi, sedam dana nakon završetka natjecanja u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi.

hnk_lovran_triangolo_2013-1

Revijalna utakmica u kojoj je snage odmjerila prva momčad plavo žutih sa reprezentacijom navijača lovranskog kluba ove je godine imala i humanitarni karakter budući da je sav prihod od ulaznica i prodaje klupskih suvenira išao za malog Erika Marčetu.

Zanimljiva nogometna predstava okupila je dvjestotinjak znatiželjnika koji su mogli pratiti zanimljivu i borbenu utakmicu sa mnogo lijepih poteza na obje strane. Pobjeda igrača Vanje Petrovića rezultatom 4:3 bila je teža od očekivanog budući da su Lovranci pijanci kao na tribinama tako i na zelenom travnjaku dali sve od sebe, no pravu je pobjedu u subotu na Lokvi ostvario nogomet.

hnk_lovran_triangolo_2013_2

Nakon završene utakmice, druženje je nastavljeno u klupskim prostorijama uz iće i piće do kasno u noć. Ovakva sinergija uprave, igrača i navijača rijetka je pojava u sportu uopće i upravo zbog te zajedničke energije lovranski županijski prvoligaš već drugu sezonu zaredom vodi ravnopravnu borbu za sam vrh tablice sa financijski puno jačim i moćnijim sredinama.

Za momčad i navijače Lovrana slijedi ljetna pauza dok će se na Lokvi u razdoblju od 1. do 12. srpnja pod vodstvom trenera Vanje Petrovića, vlasnika UEFA A licence održati ljetni kamp – škola nogometa ”Primi Passi“ u kojoj će moći sudjelovati sva zainteresirana djeca u dobi od 6 do 12 godina.

Više informacija o ovom projektu možete saznati na tel. 098/917 4586 ili 091/913 8570, a Liburnija.net će o ovoj školi više pisati u danima koji slijede.

[nggallery id=786]

Marin Ružić / Liburnija.net

error: Content is protected !!