ERSTE AD

FOTO: HNK Lovran – Nogometnim spektaklom protiv Rijeke proslavljen 30. rođendan kluba

hnk_lovran_rijeka_prijateljska_utakmica_2014_1

Lijepo vrijeme, izvrsno pripremljen travnjak i svečana nogometna atmosfera stvorili su prekrasan nogometni ambijent koji će se u lovranskom kraju još dugo prepričavati. Veliku fotogaleriju s preko 100 fotografija pogledajte na ovom linku

Fotka za uspomenu!

Fotka za uspomenu!

Lovran – Prijateljskom nogometnom utakmicom između domaćina HNK Lovran i HNK Rijeke, jučer je na lovranskoj Lokvi obilježena 30. obljetnica osnutka kluba.

Gostovanje momčadi s Kantride, sudionika Europske lige i osvajača hrvatskog nogometnog kupa, na lovransku Lokvu privuklo je oko tisuću zaljubljenika u najvažniju sporednu stvar na svijetu. Lijepo vrijeme, izvrsno pripremljen travnjak i svečana nogometna atmosfera stvorili su prekrasan nogometni ambijent koji će se u lovranskom kraju još dugo prepričavati.

Prije početka same utakmice uslijedio je počasni krug Puhačkog orkestra Lovran po igralištu, koji su svojim nastupom dodatno začinili ovaj lovranski nogometni praznik.

Matjaž Kek i Vanja Petrović

Matjaž Kek i Vanja Petrović

Tijek same utakmice ovoga je puta bio u drugom planu. Europska se Rijeka bez većih poteškoća obračunala sa borbenim domaćinima koji unatoč velikom trudu i zalaganju nisu uspjeli savladati gostujuće čuvare mreže Vargića i Raspora. Na kraju samo valja spomenuti rezultat; 0:8 u kojemu su sa po dva pogotka sudjelovali Jahović i Ajayi, dok su po jedan pogodak postigli Moises, Brezovec, Kvržić i Filipović.

Dokaz popularnosti kluba s Kantride bile su i nepregledne kolone djece željne autograma ili zajedničke fotografije s omiljenim igračem Rijeke. Strpljivi i puni razumijevanja gosti sa Kantride marljivo su ispunjavali sve želje najmlađih navijača te su na taj način pokazali da im je do svojih navijača itekako stalo.

Fotka za uspomenu!

Fotka za uspomenu!

Nakon završetka utakmice nogometna je fešta nastavljena ispred klupskih prostorija uz iće i piće kojim su vrijedni klupski djelatnici počastili svoje ugledne goste. Sve u svemu bio je to prvorazredan nogometni spektakl kojim je HNK Lovran dokazao kako je sa puno truda, rada i entuzijazma itekako moguće uspješno organizirati ovu zahtjevnu utakmicu i gostoljubivo ugostiti renomiranog prvoligaša sa Kantride.

HNK Rijeci sve zahvale na ukazanom povjerenju, a brojnim klupskim volonterima naklon do poda za besprijekorno organiziranu nogometnu predstavu.

HNK LOVRAN: Vukić, Matak, Čavka, Zgodić, Miculinić, Habalija, Abram, Konić, Matovina, Kaligarić (kap.), Periša. još su igrali: Peruč, Rupčić, Hlanuda, Vertel, Starčić, M.Mrđenović, D.Mrđenović, Gazdek, Tominić

HNK RIJEKA: Vargić, Moises, Jahović, Sharbini (kap.), Tadić, Leovac, Kvržić, Lešković, Tomečak, Bagadur, Jugović. još su igrali: Raspor, Filipović, Ajayi, Mitrović, Chibueze Diyoke, Brezovec, Okekhukvu, Krstanović, Špikić, Zlomislić, Boras.

Glavni sudac: Vladimir Merle (Rijeka), pomoćnici: Paolo Jakovašić (Opatija) i Alen Bošnjak (Kastav).

Veliku fotogaleriju s preko 100 fotografija pogledajte na ovom linku

Klubu u čast!!!

Klubu u čast!!!

Marin Ružić / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi, Marin Ružić

error: Content is protected !!