Foto: Hobbiton @ Opatija

hobb-logoOpatija – Te, sad već i daleke, ’97 godine, opatijski noćni život disao je punim plućima, a mjesta za izlazak bilo je na pretek, jedno od tih mjesta bio je i Hobbiton.
Kolone šminkera, rockera, šanera slijevale su se u Opatiju, punile kasu grada i privatnika s ogromnom količinom love. Zasmetalo je to jednom gradonačelniku, pa je odlučio prekinut s takvim načinom punjenja gradske kase, a policija je tu odluku podržala s učestalim akcijama kodnog imena ”vikend”. No, da sad ne prizivam neke teške teme, vratit ću se na početak ove priče.
hobb1
Hm, Hobbiton. Teško je uopće bilo što napisat. Klub za drukčije, klub u kojem predrasude nisu postojali, klub u kojem se puštala super mjuza i klub koji je imao odanu publiku. U Hobbitonu su se održavali prvi tematski tulumi i klupske svirke u ’90-im godinama u Opatiji.
Zavirite u foto galeriju koju smo pripremili za vas, no, svakako navratite ponovo jer je ovo samo dio priče vezane uz Hobbiton. Nastavak će uslijediti uskoro i to s ekskluzivnim foto/video materijalom.
Napomena: Galerija foto Hobbiton je otrgnuta iz zaborava – skeniranjem. Budite obazrivi, ipak u to doba nije bilo toliko digitalije.
Posjetite vezanu foto galeriju.
Nikola Cvjetović

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net