FOTO: Hotel na kraju grada – Luksuzni objekt za najimućnije goste uskoro ‘pod krovom’ @ Ika, Opatija

Iako boutique wellness hotel najviše kategorije neće biti spreman za ovu sezonu, već je otvorenje najavljeno za početak iduće godine, njegovi su vlasnici već krenuli u potragu za novim kadrovima.

Opatija – Novi i skupi kreveti u Iki uskoro će „podebljati“ opatijsku turističku ponudu – luksuzno zdanje koje gradi Grupa Zubak u Iki (https://poduckun.net/u-oku-kamere-radovi-dobro-napreduju-luksuzni-hotel-uskoro-ce-pojacati-turisticku-ponudu-opatije-ika/), pokraj Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu uskoro će biti „pod krovom“.

Iako boutique wellness hotel najviše kategorije neće biti spreman za ovu sezonu, već je otvorenje najavljeno za početak iduće godine, njegovi su vlasnici već krenuli u potragu za novim kadrovima velikim oglasima u tiražnim medijima, oglašavajući taj objekt kao „najljepše radno mjesto na svijetu“. Prva zapošljavanja očekuju se u drugoj polovici godine, a u razdoblju od rujna do kolovoza čitav kadar trebao bi biti zaposlen.

Još uvijek nisu poznati detalji budućeg hotela, no prema prostorno-planskoj dokumentaciji na toj se lokaciji može graditi objekt s maksimalno 200 kreveta, iako treba očekivati da će u luksuznom hotelu kapaciteti biti nešto manji. Prema najavama, gostima će na raspolaganju biti sve potrebno za potpuno uživanje – wellness zona koja će se prostirati na čitavoj jednoj etaži, privatna plaža, bazen s grijanom morskom vodom, smart golf igralište, vrhunski restoran, cigar bar, pa čak i izletnički brod.

Napredak radova „na terenu“ zabilježio je i naš fotoreporter.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!