FOTO Humanitarna akcija ‘Korak naprijed za Maura’ okupila je ljude dobrog srca @ Marinići

U zabavnom programu nastupili su mališani iz Dječjeg zbora Halubajčići, Limena glazba Marinići, band Grooversi, Trio cukar & caffe te Goran Tomić trio. Za posjetitelje je organizirana bogata tombola, a sva prikupljena sredstava namijenjena su za liječenje malog, ali hrabrog dječaka Maura Baraka. Kako je proteklo druženje u Marinićima pogledajte ovdje.

Marinići – Humanitarna akcija za liječenje malog Maura Baraka, nakon nedavno održanog turnira u piciginu, nastavljena je prošle nedjelje humanitarnim boćarskim turnirom te popratnim aktivnostima održanim na boćariji u Marinićima.

Bogat program koji je okupio mnoštvo ljudi velikog srca realizirali su članovi BK Marinići i mažoretkinja ‘Halubajki’. Tako su 3. Međunarodni humanitarni boćarski turnir osvojili boćari BK Sloga, drugo mjesto osvojila je ekipa BK Vargon, treće BK Lovran, a četvrto BK Marčelji. Najbolji kotlić pripremila je ekipa ‘Nevera’, drugo mjesto pripala je Limenoj glazbi Marinići, treće su osvojili ‘Zanelli’, a četvrto ‘Halubajkeri’ Viškovo.

Par Kristijan i Mate bili su najbolji na turniru u briškuli i trešeti, Jure i Valter osvojili su drugo mjesto, a Dolores i Slavko treće.

U zabavnom programu nastupili su mališani iz Dječjeg zbora Halubajčići, Limena glazba Marinići, band Grooversi, Trio cukar & caffe te Goran Tomić trio. Za posjetitelje je organizirana bogata tombola, a sva prikupljena sredstava namijenjena su za liječenje malog, ali hrabrog dječaka Maura Baraka.

Podsjetimo, Mauro Barak je 10-godišnji dječak koji je svoju borbu počeo prije 6 godina kada su mu pukle obje kosti desne potkoljenice. Ubrzo mu je dijagnosticirana vrlo rijetka i teška dijagnoza kongenitalna pseudoartroza tibije i fibule. U rujnu ove godine Maura čeka još jedna velika bitka i operacija u Beču za koju obitelj apelira na pomoć u prikupljanju financijskih sredstava. Kako je proteklo druženje u Marinićima pogledajte ovdje.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!