FOTO: Humanitarni koncertom Big deal banda prikupljala se sredstva za Lovran music festival

big_deal_band_lovran_humanitarni_koncert_2015

Ana Mihelić (vokal), Tino Pavia (bubanj), Željko Denona (bass) te Sanjin Štanc i Luka Totar (gitare) predstavili su dio repertoara Big deal banda i uključili se u humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za naredni Lovran music festival. Fotogaleriju s humanitarne akcije pogledajte na ovom linku

big_deal_band_lovran_humanitarni_koncert_2015_2

Lovran –Centrom Lovrana prošle subote odzvanjao je stari dobri rock ‘n’ roll, a glavni akteri ove priče bili su članovi benda Big deal, koji su promo svirku iskoristili za promociju Lovran music festivala.

Ana Mihelić (vokal), Tino Pavia (bubanj), Željko Denona (bass) te Sanjin Štanc i Luka Totar (gitare) predstavili su dio repertoara Big deal banda i uključili se u humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za naredni Lovran music festival.

– Za vrijeme humanitarne akcije u trajanju od 14 do 18 sati skupili smo 1000 kuna i 15 eura. Zahvaljujemo se svima koji su došli i podržali nas! Budite uz nas i sljedeće godine u svibnju kada ćemo održat humanitarne koncerte po principu za svakoga po nešto, poručili su organizatori.

big_deal_band_lovran_humanitarni_koncert_2015_1

Podsjetimo, prvo izdanje humanitarno-glazbene manifestacije ‘Lovran Music Festival’ uspješno je okončano nakon tri subote održavanja u svibnju, a kruna istog bila je predaja donacije Domu za nezbrinutu djecu Ivana Brlić Mažuranić.

Zanimljivim programom u kojemu su nešto za sebe mogli pronaći predstavnici svih generacija, prikupljeni su prilozi s kojima je kupljena sušilica za robu koja je donirana štićenicima Doma.

Fotogaleriju s humanitarne akcije pogledajte na ovom linku

.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!