FOTO Humoristična monodrama „Šta me snađe“ s Anđelkom Prpić oduševila krcat Gervias @ Opatija

Kako izgleda 12 likova koje utjelovljuje Anđelka pogledajte u priloženoj fotogaleriji…

Opatija – Dugo najavljivana humoristična monodrama „Šta me snađe“ s omiljenom televizijskom glumicom Anđelkom Prpić, poznatom iz serije „Andrija i Anđelka“ održana je u opatijskom Centru Gervais. Dobar glas o ovom kazališnom hitu proširio se munjevitom brzinom pa su ulaznice za opatijsku izvedbu rasprodane čak dvadesetak dana prije održavanja! Glumica je nastupila u dugoočekivanoj monodrami “Šta me snađe”, u kojoj glumi čak 12 likova.

Šarmantna Anđelka u ovoj predstavi igra tridesetdvogodišnju bankaricu Jovanku Joku Jakovljević, mladu ženu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu. Ona se sasvim slučajno nađe pred dilemom, čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može riješiti sama, u tome joj pomaže čitava vojska likova stvarajući još veću konfuziju u njezinoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njezinu sobu….

Dramski tekst za ovu komediju potpisuje jedan od najboljih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, dok je za režiju zadužen proslavljeni glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro te produkcija Dragoslava Ganea Pecikoze, koji tvrdi da je ovaj projekt kombinacija televizijske i kazališne predstave, uvjeren u Anđelkin talent i popularnost.

Kako izgleda 12 likova koje utjelovljuje Anđelka pogledajte u priloženoj fotogaleriji…

Humoristična Monodrama „Šta Me Snađe“ S Anđelkom Prpić Oduševila Krcat Gervias @ Opatija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!