FOTO: Internet Adria – Otvorena prva konferencija o digitalnom marketingu i tehnologijama

Daniel Zellig, Andrea Andrassy, Larisa Huremović, Miroslav Varga i Barbara Slade Jagodić samo su neki od brojnih stručnjaka iz prakse koji će predstaviti studije slučaja, analizirati trendove i pojasniti smjer digitalnog marketinga, a kako je protekao prvi dan konferencije provjerite na ovom linku

Opatija – Konferencija o digitalnom marketingu i tehnologijama Internet Adria, u cijelosti posvećena turizmu, otvorena je jučer u Kulturnom centru Gervais. Kroz dva dana 25 predavača dat će odgovore kako koristiti najnovije alate i kanale promocije prema sve zahtjevnijem turističkom tržištu.

– Danas je možda teže nego ikada odabrati pravi marketinški alat, onaj koji postiže najveći uspjeh, pretvara klikove u noćenja. Tehnologije, alati, no i samo tržište stalno se mijenjaju, a na konferenciji Internet Adria pokušali smo kroz 40 predavanja obraditi najaktualnije teme digitalnog marketinga i prodaje, istaknuo je voditelj projekta Adriano Požarić.

Internet Adria je prva konferencija o digitalnom marketingu i tehnologijama, koja je u cijelosti posvećena turističkom sektoru. Namijenjena je hotelijerima, turističkim agentima, turističkim zajednicama i DMO-ima koji žele što kvalitetnije i intenzivnije koristiti moderne tehnologije i marketinške kanale za promociju prema sve mlađem tržištu, koje upravo takvim kanalima najviše vjeruje.

Tijekom dva dana konferencije, u opatijskom centru Gervais priznati stručnjaci iz Hrvatske i Europe govorit će o društvenim mrežama, online prodaji, modernim medijima i kako oni mogu pomoći u promociji, internetskim prijevarama, booking portalima, načinu online komunikacije, te svemu onome što danas čini osnove marketinga u turizmu. Daniel Zellig, Andrea Andrassy, Larisa Huremović, Miroslav Varga i Barbara Slade Jagodić samo su neki od brojnih stručnjaka iz prakse koji će predstaviti studije slučaja, analizirati trendove i pojasniti smjer digitalnog marketinga. Uz konferencijski, na konferenciji Internet Adria pripremljen je i izlagački dio, na kojemu se predstavljaju vodeći dobavljači u segmentu tehnologije i opreme.

Organizator konferencije Internet Adria je časopis Turizam info, B2B medij namijenjen sektoru turizma, hotelijerstva i gastronomije, koji izlazi već 15 godina. Časopis Turizam info organizator je i sajmova HoReCa Adria koji se svake godine održava u studenom u Opatiji, te sajma Relax Adria koji se održava u ožujku. Internet Adria se organizira se uz pokroviteljstvo i podršku Grada Opatije, te sponzora: Hrvatski telekom, Statim, Hexis, Adriagastrodat, KG Media, Web studio, 1 Klik, Utiliter, Primus Technik Consult i Turističke zajednice Grada Opatija.

Kako je protekao prvi dan konferencije provjerite na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!