FOTO: Invazija Armade na Zagreb @ Volosko, Rijeka

Ekipa pred polazak @ Volosko

Ekipa pred polazak @ Volosko

Navijačkog dekora ni u Nuli nije nedostajalo, a skupila se zaista raznolika ekipica – od ‘Armade juniora’ Morisa i Maura, kojima je ovo jedno od prvih gostovanja – pa do prekaljenih veterana, koji već desetljećima pohode utakmice. Fotogaleriju polaska pogledajte na ovom linku

Moris i Mauro

Moris i Mauro

Volosko – Ovogodišnja riječka navijačka euforija ulazi u samu završnicu, tj. danas je na rasporedu ‘prvo poluvrijeme’ Kupa Hrvatske – u prvoj utakmici između Rijeke i Dinama. Od ranih jutrošnjih sati traje navijačko okupljanje pred polazak za Zagreb. Šalovi, kape, dresovi, majice i navijanje današnji je audio vizualni dekor diljem Kvarnera.

Iz Rijeke je u pet do podne prema Zagrebu, krenuo Armadin Bijeli vlak s oko 1200 navijača, a s Voloskog je krenula Armadina kurijera.

Bijeli vlak - prema Zagrebu!!!!

Bijeli vlak – prema Zagrebu!!!!

Ljubitelji NK Rijeke iz svih krajeva Liburnije sjatili su se na Volosko, odakle su krenuli prema Maksimiru. Dobrodošlicu u obliku fine klope i cuge pripremilo je osoblje restorana 051 i zagrijavanje za tekmu moglo je početi.

Navijačkog dekora ni u Nuli nije nedostajalo, a skupila se zaista raznolika ekipica – od ‘Armade juniora’ Morisa i Maura, kojima je ovo jedno od prvih gostovanja – pa do prekaljenih veterana, koji već desetljećima pohode utakmice. Rezultatske želje su različite, ali svima ionako igra – samo pobjeda.

Susret Dinama i Rijeke počinje u 18 sati.

Fotogaleriju polaska pogledajte na ovom linku

Okupljanje za Bijeli vlak @ Rijeka

Okupljanje za Bijeli vlak @ Rijeka

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: Marin Ružić, N. Cvjetović

error: Content is protected !!