FOTO Ispraćaj stare godine pod nazivom ‘5 do polna na staro leto’ okupilo brojne posjetitelje @ Matulji

Za odličnu atmosferu pobrinula se ekipa iz klape Skalin na čiju inicijativu je i održana ova manifestacija te gosti iz Slovenije popularni ansambl Snežnik, dok je za gastro dio bio zadužen Miloš Dekleva iz restorana Stara pošta koji je za ovu priliku bio ‘kapo od vele padele’ u kojoj se krčkao fini rižot od plodova mora.

Klapa Skalin

Matulji – Brojni posjetitelji okupili su se jutros u centru Matulja kako bi po prvi put organizirano ispratili staro leto – uz tanac, pjesmu i fini rižoto.

Pod nazivom ‘5 do polna na staro leto’, u organizaciji općine Matulji, objedinjen je zabavni i gastro program. Za odličnu atmosferu pobrinula se ekipa iz klape Skalin na čiju inicijativu je i održana ova manifestacija te gosti iz Slovenije popularni ansambl Snežnik, dok je za gastro dio bio zadužen Miloš Dekleva iz restorana Stara pošta koji je za ovu priliku bio ‘kapo od vele padele’ u kojoj se krčkao fini rižot od plodova mora.

Sretnu novu 2019. stanovnicima Općine Matulji i svim gostima čestitali su župan Zlatko Komadina i zamjenica načelnika Općine Matulji Eni Šebalj.

Miloš Dekleva

– Svake stare godine svi trčimo da zadnji trenutak kupimo još neki poklon, obavimo neku nabavu, neki zaostali posao i uvijek se zadnji poslovi obavljaju 5 do podna uz već poznati stres. Ove godine našim sumještanima ponudili smo mogućnost da tih pet minuta do podna u staroj godini provedu ležerno uz glazbu i delicije naših obrtnika te da nazdrave nadolazećoj uspješnoj 2019., kazala nam je Eni Šebalj, zamjenica općinskog načelnika.

Kako je proteklo druženje u Matuljima provjerite u priloženoj fotogaleriji…

Ispraćaj Stare Godine Pod Nazivom ‘5 Do Polna Na Staro Leto’ Okupilo Brojne Posjetitelje @ Matulji

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank