FOTO Ispraćaj stare godine pod nazivom ‘5 do polna na staro leto’ okupio brojnu publiku @ Matulji

Za odličnu atmosferu pobrinuli su se članovi klapa Skalin i Kampanel te Trio Bajs…

Matulji – Brojni posjetitelji okupili su se jutros u centru Matulja kako bi drugu godine zaredom ispratili staro leto – uz tanac, pjesmu i fini rižoto.

Pod nazivom ‘5 do polna na staro leto’, u organizaciji općine Matulji, objedinjen je zabavni i gastro program. Za odličnu atmosferu pobrinuli su se članovi klapa Skalin i Kampanel te Trio Bajs, dok je za gastro dio bio zadužen Miloš Dekleva iz restorana Stara pošta koji je za ovu priliku bio ‘kapo od vele padele’ u kojoj se krčkao fini rižot od plodova mora.

– Protekla godina bila je puna izazova, brojnih događanja i raznih investicija. Svake stare godine svi trčimo da zadnji trenutak kupimo još neki poklon, obavimo neku nabavu, neki zaostali posao i uvijek se zadnji poslovi obavljaju 5 do podna uz već poznati stres. Ove godine našim sumještanima ponudili smo mogućnost da tih pet minuta do podna u staroj godini provedu ležerno uz glazbu i delicije naših obrtnika te da nazdrave nadolazećoj uspješnoj 2020. godini. Neka iz 2019. pamtimo samo sretne dane, a neka nam 2020. donese puno zdravlja, sreće, poslovnog uspjeha te optimizma i sloge, kazala nam je Eni Šebalj, zamjenica općinskog načelnika.

Kako je proteklo druženje u Matuljima provjerite u priloženoj fotogaleriji…

Ispraćaj Stare Godine Pod Nazivom ‘5 Do Polna Na Staro Leto’ Okupilo Brojne Posjetitelje @ Matulji

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!