FOTO: Ispunjena mala Ljetna pozornica na humanitarnom koncertu Pružimo ruke ljubavi @ Opatija

pruzimo_ruke_ljubavi_humanitarni_koncert_opatija_2014

Činjenica da je sam koncert trajao gotovo tri sata, pokazuje koliki je broj glazbenika okupio – od domaćih Opatijaca kao što su Duško Jeličić Dule ili Dražen Turina Šajeta, klapa i zborova preko popularnih bendova iz okolice do zanimljivih suradnji poput one Francesca Squarcie i Martine Majerle. Veliku fotogaleriju s koncerta pogledajte na ovom linku

Opatija – Jubilarno peto izdanje humanitarnog koncerta ”Pružimo ruke ljubavi” okupilo je ponovo ove subote navečer glazbene zvijezde riječke i opatijske scene, koji su svoje vrijeme i glas poklonili za dobru svrhu. Naime, koncert organizira Udruga osoba sa invaliditetom Grada Opatije, a prihod od ulaznica, ali i donacija putem žiro-računa, osigurat će sredstva za opremanje i organizaciju Dnevnog boravka za djecu sa posebnim potrebama.

pruzimo_ruke_ljubavi_humanitarni_koncert_opatija_2014_2

Činjenica da je sam koncert trajao gotovo tri sata, pokazuje koliki je broj glazbenika okupio – od domaćih Opatijaca kao što su Duško Jeličić Dule ili Dražen Turina Šajeta, klapa i zborova preko popularnih bendova iz okolice do zanimljivih suradnji poput one Francesca Squarcie i Martine Majerle.

I sami Opatijci, kao i svake godine, rado su odgovorili ovom humanitarnom pozivu, jer je mala scena Ljetne pozornice bila ispunjena gotovo do posljednjeg mjesta, što znači da je ova glazbena priča, uz nekoliko stotina prodanih ulaznica po cijeni od četrdeset kuna, stvarnosti približila želju članova ove opatijske udruge, koji su se i sami dobro proveli na preksinoćnjem koncertu.

Veliku fotogaleriju s koncerta pogledajte na ovom linku

pruzimo_ruke_ljubavi_humanitarni_koncert_opatija_2014_1

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!