FOTO: Ispunjena velika scena Ljetne pozornice uživala u koncertu Olivera i Gibonnija @ Opatija

Pravi vatromet emocija priredili su Oliver i Gibonni opatijskoj publici, a na repertoaru su se uz pjesme sa zajedničkog albuma, našle i brojne uspješnice koje su obilježile karijere dvojice najpopularnijih hrvatskih glazbenika današnjice. Odličnu atmosferu sa sinoćnjeg koncerta zabilježili smo i u našoj velikoj fotogaleriji koju možete pogledati na ovom linku.

Opatija – Rasprodanim koncertom Olivera i Gibonnija u kojem je uživalo više od pet tisuća posjetitelja sinoć je „inauguriran“ ovogodišnji ljetni program na Ljetnoj pozornici, koji će ponuditi još nekoliko atraktivnih gostovanja i zanimljivih festivala.

Dugogodišnji prijatelji i suradnici koji su prošle godine objavili zajednički album „Familija“ nakon gostovanja po čitavoj Hrvatskoj stigli su i u Opatiju, gdje su ih na koncertu „Familija LIVE“ dočekali brojni oduševljeni i raspjevani fanovi, a uzbuđenje i romantično raspoloženje rezultiralo je i s – prosidbama.

Pravi vatromet emocija priredili su Oliver i Gibonni opatijskoj publici, a na repertoaru su se uz pjesme sa zajedničkog albuma, našle i brojne uspješnice koje su obilježile karijere dvojice najpopularnijih hrvatskih glazbenika današnjice, kao što su „Magdalena“, „Nedostaješ mi ti“, „Činim pravu stvar“, „Ne odustajem“, „Lipa moja“, „Nadalina“, „Tko sam ja da ti sudim“, „Posoljeni zrak i razlivena tinta“, „Oprosti“ i mnoge druge.

Stipišić i Dragojević izmjenjivali su se na pozornici, na kojoj su im se pridružili i zanimljivi gosti – Elvis Stanić, zbor Izvor te Ivana Husar Mlinar, a trosatni koncert zaključili su zajedničkim bisom za koji su „sačuvali“ pjesme „Cesarica“, „Vjeruj u ljubav“ i prigodno za oproštaj od opatijske publike – „Ajde zbogom“.

Popularne mediteranske melodije nadahnune lokalnim podnebljem dobile su izvrsnu scenografiju među kamenim zidovima Ljetne pozornice, svega nekoliko metara od mora koje je vječna inspiracija i Oliveru i Gibonniju.

Odličnu atmosferu sa sinoćnjeg koncerta zabilježili smo i u našoj velikoj fotogaleriji koju možete pogledati na ovom linku.
.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!