FOTO: Ivan Sarajlić, Miroslav Matić i Nenad Posavac među najboljim turističkim djelatnicima na Kvarneru @ Opatija

Dodjela Najdjelatnik 2016 PGŽ, Foto Luigi Opatija, TZ Kvarnera,

Održana je svečana Skupština Turističke zajednice Kvarner, koja je ugostila i brojne uzvanike, po čijem su završetku dodijeljena i priznanja najuspješnijim kvarnerskim turističkim djelatnicima i poduzećima. Veliku fotogaleriju s dodjele pogledajte na ovom linku

Dodjela Najdjelatnik 2016 PGŽ, Foto Luigi Opatija, TZ Kvarnera,

Opatija/Rijeka – Opatijski turistički djelatnici Ivan Sarajlić, Miroslav Matić i Nenad Posavac jedni su od 48 zaslužnih pojedinaca i tvrtki, nositelja razvoja turizma Kvarnera, nagrađenih na nedavnom Kvarnerskom danu turizma održanom u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja u Rijeci. Tom prigodom održana je svečana Skupština Turističke zajednice Kvarner, koja je ugostila i brojne uzvanike, po čijem su završetku dodijeljena i priznanja najuspješnijim kvarnerskim turističkim djelatnicima i poduzećima.

Sarajlić, voditelj korporativnih komunikacija u Milenij hotelima proglašen je najboljim djelatnikom prodaje i marketinga u turizmu, Posavac je kao chef restorana Navis proglašen najboljim kuharom, a Matić je zbog svog rada u Gourmet restoranu Bevanda dobio nagradu za najboljeg konobara. Inače, sam restoran Bevanda je osvojio i nekoliko drugih nagrada – kao jedinstveni mali hotel, te kao restoran godine.

Dodjela Najdjelatnik 2016 PGŽ, Foto Luigi Opatija, TZ Kvarnera,

Posebno priznanje dodijeljeno je Interpretacijskom centru ribarske i pomorske baštine Ekomuzeja Mošćenička Draga zbog osvajanja nagrade SKAL INTERNATIONAL TOURISM AWARDS 2016. Thalassotherapia je dobila nagradu za najbolje spa/lječilište, Apartman Tijan iz Kastva za najbolji apartman na moru, a Villa Sirotnjak iz Lovrana i Kuća za odmor Iva iz Dobreća priznanja su dobile za najbolje kuće za odmor u Hrvatskoj i na Kvarneru, dok je putnička agencija Katarina Line najbolja na Kvarneru, ali i čitavoj Hrvatskoj.

Veliku fotogaleriju s dodjele pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net