FOTO: Izabrani najbolji sportaši – najuspješniji su sportski ribolovci @ Lovran

sportas_opcine_lovran_2013

Članovi ŠRD Zubatac Marina Mavrinac – Matulja i Alen Gojanović proglašeni su najboljim sportašima, a sportski ribolovci odnijeli su priznanja i u mnogim drugim kategorijama.

Lovran – Marina Mavrinac – Matulja i Alen Gojanović najbolji su sportaši Općine Lovran u 2013. godini. Članovi kluba sportskog ribolova ”Zubatac” nagrađeni su na dodjeli priznanja najuspješnijim sportskim pojedincima i timovima, koja se održala u hotelu Park.

Marina Mavrinac – Matulja

Marina Mavrinac – Matulja

Osim pojedinačno, Mavrinac-Matulja nagrađena je i kao dio ekipe koju je činila s članicom ŠRD ”Zubatac” Sonjom Španjol, a koja je proglašena najboljom ženskom ekipom, dok je u muškoj konkurenciji to priznanje otišlo seniorskom momčadi NK Lovran.

Uspješnih sportaša ima i među mlađim Lovrancima – u najboljim mladim sportašem do 21 godine proglašen je Jakov Šumberac, također jedan od ”zubataca”, do 18 godina najbolja je kadetska momčad NK Lovran, do 16 godina najuspješniji je jedriličar Luka Skokan, a do 12 godina najbolji sportaši su jedriličarka Iris Matulja i Alen Dretvić, član BK Lovran.

Vanja Petrović

Vanja Petrović s plaketom

Dodjeljena su i posebna priznanja – za pojedinačne su rezultate nagrađeni Josip i Filip Lozić iz Auto-moto kluba Ri Autosport, Mistral Matulja, član JK ”Istra” i ŠRD ”Zubatac” te Matea Kršanac, članica Steljačkoga kluba DVD-a Opatija, dok su kao pojedinci u ekipnim sportovima nagrađeni boćar Vlatko Miočić te nogometaš Andrej Abram.

Među ekipama, posebna su priznanja zavrijedili seniori BK Lovran.

Najbolji trener je Vanja Petrović iz NK Lovran, zaslužnim sportskim djelatnikom imenovan je Josip Dijan iz BK Lovran, a priznanje za doprinos i pomoć u razvoju lovranskog sporta primio je Mario Križman, predsjednik Jedriličarskog kluba ”Istra”.

Foto-galeriju s proglašenja možete pogledati na ovom linku

Ivan Mellor / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!