FOTO: Izabrani najljepši cvjetovi i grmovi – Dodjelom nagrada zaključena 11. izložba kamelija @ Opatija

Tijekom ove izložbe opatijski park pokraj hotela Imperijal postao je bogatiji za nove sadnice, koje su donirali Zdenka i Rajko Ukić, zatim obitelj Barac, Noel Kustec te Udruga ljubitelja kamelija…

Opatija – Marija Benko vlasnica je najljepšeg grma kamelije na Opatijskoj rivijeri, drugo mjesto osvojio je Todor Marčetić, a treće Denis Pavalec presudio je stručni žiri čija je odluka objavljena na zatvaranju 11. izložbe kamelija koja se tijekom protekla tri dana održavala u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer. Najljepši cvijet po mišljenju žirija imala je Marija Sertić, Nives Bolješić plasirala se na drugo mjesto, a Dolores Kurti na treće.

Prema glasanju publike za najljepši cvijet prva nagrada pripala je Antoniji Cvetković, drugu nagradu osvojila je Ivana Klovar, a treću Darko Kumičić.

Osim cvjetova i grmova, nagrađeni su i učenički radovi na temu kamelija. U uzrastu do 4. razreda osnovne škole prvu nagradu osvojila je Leona Fatović, drugu Eva Cvek, a treću Lara Staničić, dok je kod viših razreda prvonagrađen lanjski pobjednik Ivan Facan iza kojeg su se plasirali Mila Car i Korina Puž. Mareta Štetić nagrađena je za literarni uradak, druga je Paola Janjetić, a treći Gai Facan.

Tijekom ove izložbe opatijski park pokraj hotela Imperijal postao je bogatiji za nove sadnice, koje su donirali Zdenka i Rajko Ukić, zatim obitelj Barac, Noel Kustec te Udruga ljubitelja kamelija, a donatori su se upisali i u Zlatnu knjigu u glazbenom paviljonu pokraj Ville Angioline.

Dodjelom Nagrada Zaključena 11. Izložba Kamelija @ Opatija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!