FOTO: Izbor najbolje domaće kobasice okupio 21 natjecatelja – Pobjedu odnio Emanuel Sušanj ‘Šepotov’ @ Permani

Drugo mjesto osvojio je Marijan Terzić, koji je ovo natjecanje osvojio prije tri godine, dok je treće mjesto zaslužila kobasica koju je donio. Dobru atmosferu s tradicionalnog druženja u Staroj Pošti zabilježili su i naši reporteri i „zavavek“ pohranili u velikoj fotogaleriji s više od sedamdeset fotografija dostupnoj na ovom linku.

Permani – Velika gužva, odlična domaća klopa i dobar štimung uz „Trio bez kormilara“ obilježili su sinoćnji izbor za najbolju kobasicu koji se već godinama tradicionalno na blagdan Tri kralja održava u restoranu „Stara Pošta“ u Permanima.

Radi se, naravno, o proizvodima spravljenima u ”domaćoj radinosti”, odnosno koje nisu namijenjene komercijalnoj prodaji nego se rade ”za svoj gušt”. A, u posebnim slučajevima poput ovog natjecanja, i za gušt velikog broja ljubitelja ove „mesne delicije“.

Ove godine na poziv organizatora odazvao se 21 natjecatelj i svoje domaće kobasice donio na degustaciju pred mnogobrojne goste najstarijeg restorana na ovim prostorima, a kao najbolja se pokazala kobasica koju je spravio Emanuel Sušanj „Šepotov“. Drugo mjesto osvojio je Marijan Terzić, koji je ovo natjecanje osvojio prije tri godine, dok je treće mjesto zaslužila kobasica koju je donio Damir Prelčić – Kavalina.

Dobru atmosferu s tradicionalnog druženja u Staroj Pošti zabilježili su i naši reporteri i „zavavek“ pohranili u velikoj fotogaleriji s više od sedamdeset fotografija dostupnoj na ovom linku.

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: Damirov Foto Kutak