FOTO: Izložba slika i jazz standardi Vedrana Ružića ‘razvedrili’ posjetitelje Voloskog

Izložba i koncert @ Kon-tiki bar

Izložba i koncert @ Kon-tiki bar

Glazbenu kulisu dao je uigran duo, koji je uz Vedrana na kontrabasu dodatno začinio i Darko Jurković Charlie poznat po svojoj jedinstvenoj tehnici sviranja gitare koja je poznata pod nazivom ”two hand tapping”. Nekoliko fotografija s izložbe i koncerta pogledajte na ovom linku

Darko Jurković Charlie

Darko Jurković Charlie

Volosko – Jučerašnja izložba slika i prigodni koncert ‘popravili’ su raspoloženje posjetiteljima i gostima Kon-tiki bara. Naime, jučerašnji tmuran, kišovit te prohladan dan obogatila je paleta boja kojom je Ružić oslikao svoje radove s isključivo vološćanskim motivima – od crkve, velog i malog mula te mački.

Glazbenu kulisu dao je uigran duo, koji je uz Vedrana na kontrabasu dodatno začinio i Darko Jurković Charlie poznat po svojoj jedinstvenoj tehnici sviranja gitare koja je poznata pod nazivom ”two hand tapping”.

Tom prilikom izveli su mnogobrojne jazz standarde koji su savršeno legli mnogobrojnoj publici u Kon-tiki baru.

VEdran Ružić

VEdran Ružić

Jučerašnji event bio je uvod u proslavu velike obljetnice, tj. 13 godina uspješnog rada Kon-tiki bara. Naime, 15. svibnja, koncertom Mystic rose ensembla te nizom popratnih sadržaja proslavit će se ovaj značajan jubilej.

Nekoliko fotografija s izložbe i koncerta pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!