FOTO: Izložbom ”Oprostite, kako do vrha Učke?” obilježena manifestacija ‘Noć muzeja’ @ Opatija

noc_muzeja_opatija_2015_duo_blondes_izlozba_albin_eder_1

Nakon otvorenja izložbe, uslijedio je glazbeni program, a svoje glazbeno umijeće pred malobrojnom publikom predstavile su Kiki i Ella iz dua The Blondes. Nekoliko fotografije koje smo snimili u Villi Angiolini pogledajte na ovom linku

Opatija – Izložbom ”Oprostite, kako do vrha Učke?” i Hrvatski muzej turizma priključio se obilježavanju manifestacije ‘Noć muzeja’.

noc_muzeja_opatija_2015_duo_blondes_izlozba_albin_eder

– Ostavštinu dr. Albina Edera njegovi su unuci dr. Dora Sečić i dr. Đuro Deželić brižno čuvali i na koncu darovali Hrvatskom muzeju turizma, na čemu im se i ovim putem zahvaljujemo, poručili su u Hrvatskom muzeju turizma. I danas su aktualne rasprave o gradnji žičare koja bi povezala Opatijsku rivijeru s Učkom, a gostima omogućila jednostavno i relativno jeftino panoramsko razgledanje cijele rivijere te nezaboravan i autentičan doživljaj promjene morskog ambijenta gorskim u samo nekoliko minuta, napomenuli su organizatori.

Nakon otvorenja izložbe, uslijedio je glazbeni program, a svoje glazbeno umijeće pred malobrojnom publikom predstavile su Kiki i Ella iz dua The Blondes.

Uz navedeni happening, posjetitelji su mogli razgledati i izložbu ‘‘Život na plaži” te provjeriti svoje znanje o prikladnom ponašanju u interaktivnoj igri Turistički bonton. U Umjetničkom paviljonu ‘‘Juraj Šporer” mogla se razgledati izložba Stele Cunjak, a u Švicarskoj kući stalna izložba ‘‘Pozdrav iz Opatije”.

Nekoliko fotografije koje smo snimili u Villi Angiolini pogledajte na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net