FOTO: Izvedbama domaćih i stranih klasika Jacques oduševio Amfiteatar @ Matulji

U nadahnutom nastupu, jedan od najboljih vokala domaće glazbene scene izveo je svoje verzije brojnih domaćih i svjetskih glazbenih hitova i evergreena, ali i skladbi iz domene klasične, odnosno ozbiljne glazbe. Fotogaleriju s nastupa Jacquesa Hodueka pogledajte na ovom linku.

Matulji – Jacques Houdek zaključio je srpanjski program Matuljskih ljetnih večeri izvrsnim sinoćnjim nastupom koji je u Amfiteatar privukao velik broj ljubitelja klasike i evergreena, ali i fanova popularnog pjevača iznimnih glasovnih sposobnosti.

U nadahnutom nastupu, jedan od najboljih vokala domaće glazbene scene izveo je svoje verzije brojnih domaćih i svjetskih glazbenih hitova i evergreena, ali i skladbi iz domene klasične, odnosno ozbiljne glazbe.

Matuljske ljetne večeri nastavljaju se u kolovozu, odnosno već ovog petka 4. kolovoza kada se održava druga večer Kastav blues festivala, uz nastup dva iznimna banda – Luciano Cianci & Band i Soul Fingers. Luciano Cianci & Band čine Luciano Bradičić (13 godina) na bubnjevima, Melanie Simtschitsch (18 godina) na bas – gitari i Robert Bradičić na gitari. Repertoar grupe Luciano Cianci & Band sastoji se od obrada poznatih kompozicija fusiona, jazza, bluesa i rocka te autorskih kompozicija. Braća Denis i Haris, koji Soul Fingerse vode već 25 godina, život na pozornici uvelike mogu zahvaliti Blues Brothersima.

Fotogaleriju s nastupa Jacquesa Hodueka pogledajte na ovom linku.

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi