FOTO Izvrsna atmosfera obilježila prvi ovogodišnju Unplugged festival @ Ičići

Za sve one koji su propustili prvi Festival, drugo ovogodišnje izdanje na rasporedu je 16. kolovoza od 19 sati. Što smo jučer snimili u Ičićima pogledajte na ovom linku

Ičići – Ugodna večer, prigodna ugostiteljska ponuda i brojni glazbeni žanrovi ispunili su sinoć Ičiće na prvom ovogodišnjem izdanju Unplugged festivala. Iako su kišne kapi zaprijetile u kasnim poslijepodnevnim satima, večer je donijela odlične nastupe i odličnu posjećenost gostiju, ali i domaćeg stanovništva.

Program je otvoren jazz radionicama održanim ispred Bamba Bara na kojima su zainteresirani imali prilike naučiti osnovne stvari o jazzu. Po završetku radionice održan je nastup Dua Lemon Jazz koji su se predstavili standardima prearanžiranim za gitaru i saksofon.

Lučica i restoran Commodore ugostili su klapu Intriga i Nevera, a brojni gosti osim uživanja u izvrsnoj trpezi imali su priliku poslušati tradicionalnu klapsku pjesmu u izvođenju odličnih vokalista. Uz omiljeno piće u caffe barovima Monte Capra i Sunset slušao se pop rock, a opće brojeve svjetske i domaće pjesmarice predstavili su Trio cukar & caffe i Trio Barcode. Evergreeni u izvedbi Dua Timeless slušali su se u bistrou Sunset, dok su Trio Asi razveselili goste u restoranu Galeb i bistrou Venezia, a veselo društvo pridružilo im se u pjesmi do samog kraja predviđenog nastupa.

Veliko finale prvog ovogodišnjeg festivala održano je ispred caffe barova Calypso, Rara i Rožica gdje su prepune terase zabavljali članovi Lady luna banda. Osim glazbe, dodatni dojam cijelom festivalu dala je i ambijentalna rasvjeta koja je obojala prostor ispred glavne bine i učinila ga zaista atraktivnim.

– Slušanje glazbe na nekoliko lokacija bez ometanja susjednih izvedbi i u suradnji svih ugostiteljskih objekata naglašava autentičnost ovog mjesta, jer spoj prirode, kulture i melosa stvara jedan sasvim novi ugođaj. Brojni gosti koji borave u lijepo uređenim apartmanima, hotelskim sobama, hladnim parcelama u kampu ili su na vezu u marini, uživali su u poslijepodnevnim i večernjim satima u atraktivnosti ovog događanja. Kombinacijom ugodnih zvukova glazbenih etno izričaja klapske glazbe, varijacija na temu polke i valcera uz nezaobilaznu rock, jazz i blues kombinaciju, gostima su dočarali lokalni bendovi na svoj osebujni način, istaknuli su organizatori iz TZM Ičići po završetku manifestacije.

Za sve one koji su propustili prvi Festival, drugo ovogodišnje izdanje na rasporedu je 16. kolovoza od 19 sati. Što smo jučer snimili u Ičićima pogledajte na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!