FOTO: Izvrsnim koncertom Quartet Mystique oduševio prepunu terasu hotela Milenij

quartet_mystique_hotel_milenij_opatija_2014

Na ovogodišnjem, već tradicionalnom, božićnom koncertu na terasi hotela Milenij nastupio je ženski vokalno-instrumentalni sastav koji je na nov, atraktivan i osebujan način, višeglasno i solistički izveo poznate božićne skladbe klasičnog i duhovnog repertoara. Veliku foto-galeriju koju smo snimili na koncertu pogledajte na ovom linku

quartet_mystique_hotel_milenij_opatija_2014_1

Opatija – Izvrstan repertoar u božanstvenoj izvedbi Quartet Mystique unio je pravi predblagdanski duh na terasu Milenija i oduševio sve one koji su ovu predivnu sunčanu nedjelju proveli u Opatiji.

Na ovogodišnjem, već tradicionalnom, božićnom koncertu na terasi hotela Milenij nastupio je ženski vokalno-instrumentalni sastav koji je na nov, atraktivan i osebujan način, višeglasno i solistički izveo poznate božićne skladbe klasičnog i duhovnog repertoara.

Članice kvarteta mlade su i svestrane glazbenice Elma Burnić, Nela Šarić, Ani Vuletić i Željka Spinčić, a izvele su prekrasne kompozicije poput ‘I will follow Him’, ‘Ubi caritas’, ‘Hark, the Herald angels sing’, ‘Have yourself a merry little Christmas’, ‘All love can be’, ‘Somewhere’, Tiha noć / Silent night te hrvatskih božićnih pjesama ‘Zdravo budi, mladi Kralju’ i ‘Oj djetešce moje drago’.

Veliku foto-galeriju koju smo snimili na koncertu pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!