FOTO: Izvrstan Predinov swing

predinOpatija – Zoran Predin odavno se etablirao na ovim prostorima kao veliki ljubimac publike, od prvih koncerata na Ljetnoj pozornici, preko gostovanju na Kastvu i okolnim mjestima, pa sve do svog ponovnog povratka na opatijsku Ljetnu pozornicu.
Predinovim ‘mezimcima’ nikada nije bilo bitno u kojoj kombinaciji nastupa – u klasičnoj rock postavi, samo uz pratnju klavira ili pak sa svojim Gipsy swing bandom.
A upravo s ovim posljednjim, Zoran je održao izvrstan koncert na Maloj Ljetnoj pozornici u Opatiji. Uz red glazbe i priče – čarolija je trajala. Nenadmašni slovenski kantautor na koncertu ‘prošao’ je kroz svoju glazbenu karijeru, na oduševljenje svih prisutnih.
Od ranih radova objavljenih na prvim pločama Lačnog Franza preko raznih solo kombinacija uključujući Orkester Adijo Pamet, Žive Legende i The Gypsy Swing Band, Predin je publiku iznenadio i izvedbom svog potpuno novog materijala.
U nastavku pogledajte foto galeriju koju smo pripremili za vas, i drugi put se nemojte švercati nego trk na neki od Zoranovih koncerata. U bilo kojoj kombinaciji – i neće van bit žal.

Liburnija.net: Zoran Predin

Liburnija.net: Zoran Predin


predin_ljetna-7
predin_ljetna
predin_ljetna-1
predin_ljetna-3
predin_ljetna-5
predin_ljetna-6
Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto: David Kurti

error: Content is protected !!