FOTO: Jacques Houdek, Tereza Kesovija i gosti održali veličanstveni koncert za pamćenje @ Royal Hall

Jacques Houdek i njegovi gosti za kraj koncerta nazdravili su šampanjcem te pjesmom zaželjeli najljepše želje u Novoj 2018., a razdragana publika nagradila ih je stajaćim ovacijama i čak tri puta pozivala na bis. Veliku fotogaleriju s više od 60 fotografija pogledajte na ovom linku

Opatija – Preksinoć se u opatijskom Royal Hallu održao veličanstveni novogodišnji koncert o kojemu će se još dugo pričati. Više od četiri stotine gostiju uživalo je u pomno odabranom repertoaru upravo za ovu prigodu, a kada taj veliki i zahtjevni repertoar izvode savršeni vokali doživljaj za pamćenje ne može izostati.

U prvom dijelu koncerta izvrsnom i vokalno nepogrešivom Jacquesu Houdeku pridružili su se isto tako vrhunski mladi umjetnici – Matija Cvek, Edgar Rupena i Alen Đuras, i svakom svojom izvedbom, samostalnom ili zajedničkom, ostavili bez daha publiku i obožavatelje svih generacija.

Mnogi su željno iščekivali trenutak kada će se Jacquesu na pozornici pridružiti naša najveća glazbena diva i posebna gošća Tereza Kesovija. I taj trenutak bio je zaista poseban – njen izlazak na pozornicu publika je nagradila velikim pljeskom, a uz dva dueta s Jacquesom (Adeste Fideles i Sunčane fontane), Tereza je publici darovala neke od najvećih hitova svoje 60 godina duge karijere. Iz njene interpretacije prštala je emocija i nezaustavljiva energija, a svaka od tih skladbi bila je prava glazbena poslastica za sve štovatelje njenog glazbenog opusa.

Sjajne glazbenike pratili su i izvrsni Emanuel Pavon na violončelu i Goran Kovačić na pianu. Jacques Houdek i njegovi gosti za kraj koncerta nazdravili su šampanjcem te pjesmom zaželjeli najljepše želje u Novoj 2018., a razdragana publika nagradila ih je stajaćim ovacijama i čak tri puta pozivala na bis.

Veliku fotogaleriju s više od 60 fotografija pogledajte na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net
Foto: Ivor Mažar

error: Content is protected !!