FOTO: Jamnica, Metronet, PIK Rijeka, Zvijezda i Coca cola – tvrtke prijatelji Ugostiteljske škole

povelja_ugostiteljska_skola_2013

Učenici škole su, za ovu prigodu, pripremili promotivne materijale, osmislili promotivne slogane te na taj način stečena znanja o poduzetništvu i marketingu pretočili u praksu. Kako je proteklo svečano potpisivanje povelje provjerite u foto-galeriji.

Opatija – U kabinetu Ugostiteljske škole, jučer je održano svečano potpisivanje povelja u sklopu projekta “Tvrtka prijatelj škole”. Navedenom projektu, započetom 2009. godine, ovom će se prigodom pridružiti renomirane tvrtke: Jamnica, Metronet, PIK Rijeka, Zvijezda i Coca cola.

povelja_ugostiteljska_skola_2013_1

– Ove su vrijedne tvrtke prepoznale kvalitetu rada naše škole na značaju obrazovanja te će se tako uključiti u rad škole svojim materijalnim i drugim sredstvima kako bi unaprijedile nastavni proces. Nastavak je ovo suradnje sa priznatim tvrtkama, a povelje su dosad potpisali i: Croatia osiguranje, Maraska, Kandit, Liburnia riviera hoteli, Grand hotel Adriatic Opatija, Luje, Fami, Nikas, Kraš, Tisak, časopis Iće i piće te Thorax, poručili su iz Ugostiteljske škole.

Učenici škole su, za ovu prigodu, pripremili promotivne materijale, osmislili promotivne slogane te na taj način stečena znanja o poduzetništvu i marketingu pretočili u praksu.

Naravno, pripremili smo i prigodni program te slasne delicije naših vrijednih kuhara i slastičara, koje su naši gosti imali prilike kušati, dodali su iz Ugostiteljske škole.

[nggallery id=1154]

I. Mellor / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!