FOTO: Jedanaesterci presudili – Vinodol bolji od Opatijaca u polufinalu županijskog kupa

Vatreno je bilo i oko terena, a trener Opatije Zoran Bogolin isključen je u drugom poluvremenu nakon verbalnog okršaja s publikom.

Novi Vinodolski – Opatija je u polufinalu županijskog kupa ispala na penale od četvrtoligaša Vinodola. Na Bahalinu nije nedostajalo uzbuđenja, od početka pa do posljednjeg penala. Lideru treće lige osvetio se nonšalantni pristup. Domaćini su imali sreće, Opatijci su dva puta pogađali okvir vrata nakon gužvi u šesnaestercu, no sreća prati hrabre, a Vinodol je zaista odigrao hrabro i nekoliko puta zaprijetio gostima. Vinodol može žaliti zbog dvije mrtve šanse.

Oba puta briljantno je reagirao vratar crno-bijelih Magaš koji je uz kolegu Adnana Hodžića na vratima žutih i klupskog kolegu Korejca Baea Junryeola bio najistaknutiji igrač utakmice. Opatija je živnula ulaskom Aleksandra Šolića, no dok su domaćini “ginuli” na terenu, gosti su igrali bez potrebnog žara. Vatreno je bilo i oko terena. Trener Opatije Zoran Bogolin isključen je u drugom poluvremenu nakon verbalnog okršaja s publikom, u kojima su se spominjali članovi obitelji. Prijetilo je da će sve prerasti u fizički obračun. I domaće navijače i trenera Opatije “skidalo” se s ograde igrališta. Uslijedilo je naguravanje uz rub igrališta, a potom se situacija smirila.

Okršaj na ogradi

N. C. / PodUčkun.net