FOTO: Jelena Kovačević i Dražen Turina Šajeta prošetali modnom pistom @ 7. Riječke stepenice

Dražen Turina Šajeta i Jelena Kovačević prošetali modnom pistom @ Rijeka

Dražen Turina Šajeta i Jelena Kovačević prošetali modnom pistom @ Rijeka

Na kraju programa, koji je vodio šarmantni Davor Garić, nastupila je plesna skupina Flame, a nakon revija održao se Showroom 7. Riječke stepenice by Erste Club gdje su posjetitelji manifestacije izbliza mogli vidjeti kolekcije i uvjeriti se u besprijekornu izradu i materijale te interesantna izložba slika autorice Sandy Uran. Foto-galeriju kuju je snimila vrijedna ekipa Foto Sluge pogledajte u nastavku teksta.

Rijeka – Glamurozna modna manifestacija 7. Riječke stepenice održala se po sedmi put na stepenicama pored Grand hotela Bonavia u Rijeci. Ovo atraktivno modno događanje privuklo je kao i svake godine jako velik broj ljubitelja mode, pa je u devet modnih revija večernjih haljina, odijela i modnih dodataka uživalo preko tisuću posjetitelja.

Kolekcije večernjih haljina i odijela za jesen / zimu predstavili su Vesna Sposa, RIO, Sherri Hill, odijela Lurex, Carol by Klara Ivanović, Eni Surijan, Showroom Antonela by Antonela Gregorović, Tsunami power suit i Stehlik by Tsunami dizajnerice Anje Stehlik, a modne dodatke kožna galanterija Galko i očna optika Ghateldus Rijeka.

rijecke_stepenice_modne_revija_event_2013

Revije su između ostalih nosili i aktualna Miss Universe Hrvatske Melita Fabečić, Vedrana Linardić, Ivana Paris, Lorena Kovač, Nikolina Miletić koja je po izboru jednog tjednika nedavno proglašena za najljepšu Hrvaticu, Dino Bubičić te Radovan Stošić.

Poznate osobe iz društvenog života nerijetko se okušaju u ulozi manekena na ovoj neobičnoj modnoj pisti, na kamenim stubama u centru grada, a ove godine pistom su prošetali vaterpolist Ivan Krapić i glumcac Edvin Liverić za RIO, pjevač Dražen Turina Šajeta i glumac Dražen Mikulić u odijelu Lurex, pjevačica Tina Vukov u haljini modne dizajnerice Eni Surijan, glumica Tanja Smoje za Carol modni studio, zlatna karatistica Jelena Kovačević koja je kimono zamijenila elegantnom haljinom Showrooma Antonela, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin bila je atraktivna u Tsunami power suit odijelu, Miss Universe Melita Fabečić u haljini Sherri Hill, te nekadašnja Miss Hrvatske Nina Slamić Gudeljević koja je nakon punih deset godina ponovno stala na modnu pistu te je iz rodnog Šibenika stigla na Riječke stepenice.

Poznate osobe, koje su se izuzetno dobro snašle u svojim novim ulogama, dobile su vrijedne poklon pakete kozmetike Guinot i Galko. Za frizure je bio zadužen tim stilista Perman Experience dok šminku potpisuju Paola Peček i Iva Peradenić.

Na kraju programa, koji je vodio šarmantni Davor Garić, nastupila je plesna skupina Flame, a nakon revija održao se Showroom 7. Riječke stepenice by Erste Club gdje su posjetitelji manifestacije izbliza mogli vidjeti kolekcije i uvjeriti se u besprijekornu izradu i materijale te interesantna izložba slika autorice Sandy Uran.

[nggallery id=977]

Ivan Mellor / Liburnija.net
Foto Sluga

error: Content is protected !!