FOTO: Jeunesse u Opatiji – Nives Celzius otkrila tajnu lijepog i njegovanog izgleda

jeunesse_opatija_kozmetika_moda_event_nives_celzijus_2016_binaco_nero_2_01

Posjetitelje je kroz korake i program vodila Marija Mažar, a događanje su prepoznala brojna poznata lica poput Nikoline Tomljanović i Ivane Grabar te  posebna gošća večeri  Nives Celzius  koja je potvrdila kako se i sama uvjerila u odlične rezultate Jeunesse brenda, a prekrasna majka nakon ljeta koje je bilo kombinacija rada i odmora jednostavno blista! Fotogaleriju s druženja u restoranu Bianco&Nero pogledajte na ovom linku

Doris Vlah u ulozi modela

Doris Vlah u ulozi modela

Opatija – Prošle nedjelje restoran Bianco&Nero bio je centralno mjesto ljepote i mode, a povod druženju bilo je predstavljanje  brenda Jeunesse te linija Instantly Ageless i Luminesce.

– Premijerno je predstavljen koncept live događanja, na stvarnim ženama demonstrirane su tehnike i brzi rezultati proizvoda koji donose osvježeno  i pomlađeno lice u samo nekoliko koraka. Nakon što su se svi prisutni uvjerili u iznimno djelovanje proizvoda poznatog brenda koji mnoge zvijezde koriste  prije crvenog tepiha, modeli su zasjali uz frizure za koje su se pobrinule Adina Melada i Stephanie Kralj te make up koji su potpisale Iva Berišić, Ivona Obrić, Daria Rakita i Silvija Ban Oruči, istaknuli su organizatori.

Nives Celzius i Marija Mazar

Nives Celzius i Marija Mazar

U ulozi modela savršeno se snašla i simpatična Doris Vlah koju smo donedavno mogli gledati na RTL-u u sklopu kulinarskog showa Tri, dva, jedan – Kuhaj, a nije krila oduševljenje rezultatima te je otkrila kako jedva čeka da ju suprug  vidi zategnuta, pomlađena i osvježena lica.

– Modeli su se tako prvo uvjerili u odličan Instantly  Ageless proizvod  koj vidljivo djeluje već nakon nekoliko minuta, a nakon toga je predstavljena i Luminesce linija koja uključuje široku paletu proizvoda: Cellular Rejuvenation Serum, Daily Moisturizing Complex, Ultimate Lifting Masque, Youth Restoring Cleanser, Advanced Night Repair, Essential Body Renewal. Jeunesse Instantly Ageless i Luminesce proizvodi dostupni su svakoj ženi te predstavljaju savršen omjer cijene i kvalitete, dodali su organizaoti.

Posjetitelje je kroz korake i program vodila Marija Mažar, a događanje su prepoznala brojna poznata lica poput Nikoline Tomljanović i Ivane Grabar te  posebna gošća večeri  Nives Celzius  koja je potvrdila kako se i sama uvjerila u odlične rezultate Jeunesse brenda, a prekrasna majka nakon ljeta koje je bilo kombinacija rada i odmora jednostavno blista!

jeunesse_opatija_kozmetika_moda_event_nives_celzijus_2016_binaco_nero_4_01

Ispred brenda sve prisutne su pozdravili Barbara Podgoršek i Mirza Salihbašić koji su izrazili veliko zadovoljstvo što je prvo događanje zauzelo mjesto u Opatiji nakon čega slijedi turneja po cijeloj Hrvatskoj!

Imali smo prilike saznati kako se proizvodi namijenjeni svim ženama  mogu se koristiti kao dio kućne beauty rutine, uz Refresh To Go liniju proizvoda. Isto  tako i u salonima koji nude  tretmane lica i tijela, frizure, manikure i pedikure, masaže, make up, trepavice, u biti svima uključenima u segment ljepote, a mnogi su već prepoznali prednosti i kvalitetu vrhunske kozmetike kojom će obogatiti svoje usluge te tako svojim klijenticama i klijentima pružiti više kroz Refresh tretmane. Jeunesse Instantly Ageless i Luminesce  izazivaju veliki interes diljem Hrvatske i raduje nas da će se naći na karti većine salona koji nude usluge njege i ljepote, a svi zainteresirani mogu se javiti direktoru za marketing i kontakt osobi za distributere za RH, gospodinu Mirzi Salihbašiću.

jeunesse_opatija_kozmetika_moda_event_nives_celzijus_2016_binaco_nero_5_01

– Live event u potpunosti jer uspio, dok se tražilo mjesto više na ispunjenoj terasi u srcu prekrasne Opatije,  svi prisutni nisu se uvjerili samo u snagu riječi već je na primjeru stvarnih žena demonstrirano i dokazano djelovanje te brzi i vidljivi rezultati koji se očituju u pomlađenom izgledu, povučenim podočnjacima i zategnutim borama. Osmijeh na licu žena na samom kraju sve je otkrio i potvrdio kako je lice ogledalo našeg životnog stila, a sada imamo priliku već od prvog pogleda u ogledalo biti zadovoljne sobom i sigurne u sebe, spremne za sve životne – privatne i poslovne  pobjede… jer kako je i ime ovog eventa glasilo: Život je lijep. I uistinu je, rezimirali su organizatori.

Događanje pod pokroviteljstvom  restorana Bianco& Nero,  Vividenti Kalmar, projekta Womanary, Alura promocije, salona  Mithuna, IB Beauty  te blog/portala Stilueta savršen je uvod u jesen i doba novih odluka, a neka prva na popisu bude vrijeme za sebe jer u današnjim brzim vremenima upravo smo pronašli savršeno rješenje za vječno mladu ljepotu.

Fotogaleriju s druženja u restoranu Bianco&Nero pogledajte na ovom linku

jeunesse_opatija_kozmetika_moda_event_nives_celzijus_2016_binaco_nero_1_01

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: Ivor Mažar

error: Content is protected !!