FOTO: JK Rijeka – Deni Uršičić osvojio brončanu medalju na seniorskom PH u judu

seniorsko_prvenstvo_hrvatske_rijeka_judo_klub_rijeka_2

Dino Šušnić, Lino Brkić, Deni Uršičić, Grgur Jaković, Luka Babić, Andrija Dominković, Leo Purković, Dario Barešić i Kenan Palangić nastupili su za JK Rijeka na seniorskom PH. Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

seniorsko_prvenstvo_hrvatske_rijeka_judo_klub_rijeka_1

Rijeka – Ovogodišnje seniorsko Prvenstvo Hrvatske održano je prošle subote u Dvorani mladosti na Trsatu. Kao najviši rang natjecanja u državi, prvenstvo je okupilo najjače natjecatelje u borbi za odličja, a nastupilo je 166 natjecatelja iz 29 klubova. Uz odličnu organizaciju domaćina i brojne judo uzvanike i predstavnike Hrvatskog judo saveza, natjecanje je otvorio pročelnik za sport grada Rijeke gospodin Igor Načinović.

– Na samom natjecanju JK“Rijeka“, nastupila je s devet natjecatelja od kojih je najveći favorit bio Deni Uršičić u kategoriji do 73kg. Iako jedna od najjačih po brojnosti i kvaliteti, Deni je svojim atraktivnim borbama efektno pobijedio u prvom kolu Novkovića (JK“Lika“), zatim u drugom kolu Krčeka (Mladost-Osijek) te u trećem kolu Kalebića (Student-Split), u polufinalnoj borbi punoj neizvjesnosti izgubio od Dubrovčanina Roka (Dubrovnik 1966). U borbi za broncu tehnikom gušenja prisilio je na predaju Čizmića (Lika-Zagreb), te tako osvojio brončano odličje. Ostali natjecatelji nisu se uspjeli ostvariti plasman, ali s obzirom da je većina još u kadetskom i juniorskom uzrastu, svakako treba očekivati rezultate u budućnosti, istaknuo je Slaviša Bradić iz JK Rijeka.

Judo klub ”Rijeka“ nastupio je sa sljedećim natjecateljima: Dino Šušnić, Lino Brkić, Deni Uršičić, Grgur Jaković, Luka Babić, Andrija Dominković, Leo Purković, Dario Barešić i Kenan Palangić.

Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

seniorsko_prvenstvo_hrvatske_rijeka_judo_klub_rijeka_2

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!