FOTO: JK Rijeka – Lovro Filipović i Helena Stanišić zlatni na 24. Međunarodnom judo kupu Samobora

judo_kup_samobora_2015_jk_rijeka

Nastupilo je 526 natjecatelja u uzrasnim kategorijama od dječaka zaključno s kadetima. Nekoliko fotografija s natjecanja pogledajte na ovom linku

Rijeka – Na ovogodišnjem 24. Međunarodnom kupu Samobora, održanom krajem veljače, tradicionalno se okupio veliki broj natjecatelja iz čak 12 zemalja.

judo_kup_samobora_2015_jk_rijeka_1

– Nastupilo je 526 natjecatelja u uzrasnim kategorijama od dječaka zaključno s kadetima. Naš klub nastupio je sa ekipom u dječacima i djevojčicama i pritom postigao odličan uspjeh osvojivši 5 medalja. Svakako treba izdvojiti Helenu Stanišić koja je u svom pobjedničkom nizu ponovo deklasirala svoje protivnice osvojivši zlatnu medalju, kao i Lovru Filipovića koji unatoč svom kratkom stažu na natjecanjima, postiže odlične rezultate, istaknulo je Slaviša Bradić iz JK Rijeka.

Boje Judo kluba Rijeka u Samoboru su branili : Lara Šušnić, Helena Stanišić, Klara Mura, Mia Mira Rukavina, Sabina Fetić, Mauro Kumar, Luka Viljušić, Marko Drozdek i Lovro Filipović.

Ovog vikenda u organizaciji Judo kluba “Rijeka“ održat će se Državno prvenstvo Hrvatske u borbama i katama. Početak natjecanja u borbama zakazan je za 7. ožujka, s početkom u 9:30 sati, dok će se dan kasnije u isto vrijeme održati natjecanje u katama.

Nekoliko fotografija s natjecanja pogledajte na ovom linku

seniorsko_ph_rijeka_judo_2015

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!