FOTO: Jonathan za pamćenje – Dupkom puni Pogon kulture na koncertnoj promociji albuma To Hold

Možda poslovica kako “nitko nije prorok u svom selu” generalno drži vodu, ali ne i u slučaju riječke grupe Jonathan čiji je subotnji koncert pokazao kako imaju ogromnu bazu vjernih fanova u gradu na Rječini. Fotogaleriju s koncerta Jonathana pogledajte na ovom linku

Rijeka – Ispunjeni Pogon kulture a s oduševljenjem je dočekao domaće “rock perjanice”, grupu Jonathan koja je na domaćem terenu sinoć premijerno predstavila novi album “To Hold”. Tečne melodije popraćene “drhtavom” ritam-sekcijom i uvjerljiv vokal Zorana Badurine još jednom su pokazale kako se “riječki dečki” bez problema mogu nositi s “globalnom konkurencijom”, ali istovremeno ostati autentičan “proizvod” grada na Rječini.

Na pozornici Pogona kulture članovima grupe Jonathan pridružila se i sjajna kantautorica Lovely Quinces, također vrlo zapažena na međunarodnoj glazbenoj sceni zahvaljujući činjenici da – kao i Jonathani – piše i pjeva na engleskom jeziku. Uz to što je publiku inspiriranom izvedbom uvela u uzbudljivu koncertnu večer, pridružila se bendu i u izvedbi pjesme “I Don’t Mind” koja se nalazi i na novom albumu i označava prvi duet za Jonathan.

Objavom albuma “To Hold” zaokružena je cjelina započeta izdanjem “To Love” koje je objavljeno u veljači 2017. i ušlo u vrh većine godišnjih top lista. Novo izdanje u samo nekoliko dana naišlo je na sjajan prijem kod medija i publike, a prvi dio ove godine rezerviran je za koncertno predstavljanje albuma u cijeloj regiji. Tako će nakon riječkog koncerta, Jonathan 12. svibnja nastupiti i u zagrebačkoj Tvornici kulture koju su već nekoliko puta napunili.

Fotogaleriju s koncerta Jonathana pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: PodUčkun.net

error: Content is protected !!