FOTO: Još jedan odličan nastup Vaska Atanasovskog pokazao raskoš znanja slovenskog virtuoza @ Opatija

fog_painters_vasko_atasanovski_bristol_opatija_2015_1

Pedesetak posjetitelja nakon koncerta moglo je osjetiti da su sudjelovali u jednom sasvim posebnom događaju, u kojem je Atanasovski snage spojio s grupom Fog Painters koju čine Zoran Majstorović, Žiga Golob i Kruno Levačić. Dojmove s koncerta provjerite u velikoj foto-galeriji.

Kruno Levačić i Vasko Atansovski

Kruno Levačić i Vasko Atansovski

Opatija – Vasko Atansovski održao je još jedan izvrstan koncert u Opatiji, a u ”punte” fantastičnom slovenskom skladatelju i glazbeniku ubrojit će se i činjenica da je to njegov treći nastup u ovome gradu u posljednjih šest mjeseci, ali i da su sva tri bila potpuno različita jedan od drugoga (i trećega) ali svaki na svoj način – odličan.

Nakon koncerta ”Vatra i led” u suradnji s Vlatkom Stefanovskim i komornim gudačkim orkestrom Slovenske filharmonije s mješavinom klasičnih glazbenih skladbi i narodnih melodija te nedavnog koncerta s vlastitim triom koji je bio usmjeren više prema blues i rock žanrovima, u petak navečer u kavani hotela Palme dogodilo se ”nešto potpuno drugačije”.

Zoran Majstorović i Žiga Golob

Zoran Majstorović i Žiga Golob

Pedesetak posjetitelja nakon koncerta moglo je osjetiti da su sudjelovali u jednom sasvim posebnom događaju, u kojem je Atanasovski snage spojio s grupom Fog Painters koju čine Zoran Majstorović, Žiga Golob i Kruno Levačić. Rezultat takve suradnje je virtuozna svirka ”visokog koncepta” koja je definitivno bila namijenjena probranoj publici i glazbenim znalcima, onima koju su znali cijeniti potpuno slobodan glazbeni izričaj četvorice vrsnih instrumentalista.

Dojmove s koncerta provjerite u velikoj foto-galeriji.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!