Pust 2014. – FOTO: Još jedna izvrsna pusna fešta uz Koktelse i Je-Beni band @ Maškarani centar Permani

Koktelsi @ Permani

Koktelsi @ Permani

– Ne znan ča bin rekal, aš san još pod dojmun kompletne večeri. Stvarno je bilo fenomenalno, živo i veselo, a ovo nan je četrti ‘tanac’ va tri šetemane ki je bil krcat. Zato, hvala sen ki su prišli, kantali, tancali i feštali z nami, rekao nam je Nikola iz Koktelsa. Veliku foto-galeriju, sa 100 fotografija, iz Maškaranog centra Permai, Pusne štale i Hangara možete pogledati na ovom linku…

koktelsi_je_beni_band_permani_maskarani_centar_2014_pust_2

Permani – Koktelsi i Je-Beni band, tj. isprobani ‘glazbeni recept’ prvog pusnog tanca i sinoć je oduševio prepuni Maškarani centar Permani.

Velike i male maškare, pristigle iz raznih krajeva Primorsko – goranske i Istarske županije te susjedne Slovenije, pohrlile su sinoć u Permane i zajedno s bendovima napravile veliku feštu koja je potrajala do zore.

– Ne znan ča bin rekal, aš san još pod dojmun kompletne večeri. Stvarno je bilo fenomenalno, živo i veselo, a ovo nan je četrti ‘tanac’ va tri šetemane ki je bil krcat. Zato, hvala sen ki su prišli, kantali, tancali i feštali z nami. Žal nan je ča smo finili z druženjen va Maškaranen centre pul Perman, ma moran reć da već drugu šetemanu nastavljamo na Najjače, rekao nam je Nikola Peršić neposredno po završetku svirke.

koktelsi_je_beni_band_permani_maskarani_centar_2014_pust_1

Kao i prošle subote, bogate nagrade za najbolje maskirane pojedince, parove i grupe podijelio je Valerio Benčić Vale, koji je u pauzama između Koktelsa i Je-Beni banda dodatno zagrijavao atmosferu u kombinaciji s DJ-em. Također, u odnosu na prvi vikend učinjene su neke sitne korekcije, tako je od ove subote, postavljeno i dodatno ozvučenje u šatoru smještenom uz sam dom.

Pusna štala, preko puta restorana Stara pošta, također je sinoć otvorila svoja vrata, a sedamdesetak maškara zabavljalo se uz Brevis bend. U Hangaru je malobrojna publika došla na svoje druženjem uz grupu Fiesta.

Veliku foto-galeriju iz Maškaranog centra Permai, Pusne štale i Hangara možete pogledati na ovom linku

Pogled s bine...

Pogled s bine…

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: PodUčkun.net