FOTO: Josipa Lisac u pratnji mladih i izvrsnih glazbenica rasprodala i oduševila Crekvinu @ Kastav

josipa_lisac_kastafsko_kulturno_leto_2016_kastav_01

Nastupile su Dunja Ercegović, koja svoju karijeru uglavnom gradi u inozemstvu pod imenom Lovely Quinces, Iva Gortan, Dina Rizvić te Lucija Ćustić Luce, koje su predstavile aktualni ”ženski pogled” domaće glazbene scene, u kojem je trenutačno upravo ljepši spol dominantniji i pun svježih ideja. Kako je to izgledalo na Crekvini, provjerite u velikoj foto-galeriji.

josipa_lisac_kastafsko_kulturno_leto_2016_kastav_2_01

Kastav – Snaga moćnih ženskih vokala ovladala je u petak navečer kastavskom Crekvinom, gdje je pred uistinu velikim brojem gledatelja nastupila istinska diva hrvatske glazbene scene Josipa Lisac, i pozornicu pod vedrim nebom podijelila sa svojim mlađim, ali iznimno talentiranim i već uspješnim kolegicama.

Nastup umjetnice osebujnih glasovnih mogućnosti, ali i jednako upečatljivog vizualnog stila održao se u sklopu obilježavanja 25 godina postojanja Kastafskog kulturnog leta, a Josipa ga je otvorila uz pomoć četiri mlade pjevačice.

josipa_lisac_kastafsko_kulturno_leto_2016_kastav_3_01

Nastupile su Dunja Ercegović, koja svoju karijeru uglavnom gradi u inozemstvu pod imenom Lovely Quinces, Iva Gortan, Dina Rizvić te Lucija Ćustić Luce, koje su predstavile aktualni ”ženski pogled” domaće glazbene scene, u kojem je trenutačno upravo ljepši spol dominantniji i pun svježih ideja.
Josipa Lisac, pak, pokazala je kako istinske vrijednosti ne blijede i presjekom svoje dugogodišnje karijere oduševila Kastvce, zarobivši ih svojim specifičnim vokalom u emocijama bogatim melodijama…

Kako je to izgledalo na Crekvini, provjerite u velikoj foto-galeriji.

josipa_lisac_kastafsko_kulturno_leto_2016_kastav_1_01

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: Brona Ćuk