FOTO: Junori SRD Zubatac ostvarili zapažen rezultat na 8. juniorskom Kupu Galeb @ Raša, Lovran

kup_galeb_rasa_srd_zubatac_2016 (1)

Pojedinačno, Lovranci se mogu pohvaliti prvim mjestom u starijoj, te drugim mjestom u mlađoj kategoriji, te još nekoliko visokih plasmana. Veliku fotogaleriju s natjecanja pogledajte na ovom linku

kup_galeb_rasa_srd_zubatac_2016 (2)

Lovran/Raša – Juniori SRD Zubatac iz Lovrana ostvarili su proteklog vikenda zapažen nastup na 8. juniorskom Kupu Galeb, u organizaciji DSRŠAV Galeb iz Raše. Natjecanje za kategorije do 12 i do 16 godina održalo se u prekrasnoj uvali Prtlog, a nastupilo je ukupno 33 natjecatelja.

– Ulovilo se dosta ribe, bilo je nekoliko orada, arbuna, fratara, dosta boba, lenica, kneza i puno vučića i fratara, nažalost, ispod mjere. Dok su stariji lovili puna 4 sata, mlađi su završili sat ranije, točnije u 11 sati, kazao je Ivica Škec, tajnik SRD Zubatac iz Lovrana, koji je nastupio s dvije momčadi i na kraju sveukupno momčadski osvojio 2. mjesto. Momčadi su se sastojale od 4 natjecatelja, po dvoje iz svake natjecateljske kategorije.

kup_galeb_rasa_srd_zubatac_2016_1 (1)

Pojedinačno, Lovranci se mogu pohvaliti prvim mjestom u starijoj, te drugim mjestom u mlađoj kategoriji, te još nekoliko visokih plasmana.

Do 16 godina, Teo Hajdaraj okrunio se titulom šampiona, iza kojeg je slijedio Gregori Udovičić iz SRD Zubatac Poreč, Marko Ružić iz kluba domaćina, te Tonko Pavičević, također član SRD Zubatac iz Lovrana, ali iz druge ekipe. Njegov partner iz SRD Zubatac Lovran 1 Luka Hajdaraj plasirao se na 7. mjesto, taman iza Angele Basan, iz ekipe SRD Zubatac Lovran 2.

U kategoriji do 12 godina, iza prvaka, Gabrijela Salamona iz SRD Plomin plasirao se Tonko Pavičević iz lovranske ekipe 1, a treće mjesto osvojio je Toni Martinčić iz domaćeg kluba.

Porečki Zubatac osvojio je prvo momčadsko mjesto, sa 25 negativnih bodova, za svega jedan bod pobjegavši ekipi SRD Zubatac Lovran 1. Treće mjesto pripalo je ekipi domaćina.

kup_galeb_rasa_srd_zubatac_2016_1 (2)

– Najveći ulov dana imao je naš Teo Hajdaraj , 13 riba ukupne težine 906 grama, od toga 1 orada od 184 grama. Najveću ribu dana ulovio je naš Tonko Pavičević, arbuna od 194 grama, a najmlađi natjecatelj bio je Mihael Basan, rođen 2012. godine. Domaćin je priredio vaganje, podjelu priznanja i ručak u prekrasnom ambijentu restorana Tina u Presiki, blizu Labina. Po staroj užance, naše druženje završeno jednim ogromnim i fenomenalnim sladoledom u organizaciji poznate slastičarne iz Rapca. Kao lanjski osvajači trofeja Galeb, predali smo skuplturu galeba ovogodišnjim pobjednicima, a druge godine vraćamo se s misijom povratka galeba u Lovran, zaključio je Škec.

Veliku fotogaleriju s natjecanja pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!