[FOTO] Kamelije jače od korone – Opatijski cvjetni simbol oplemenio Umjetnički paviljon Juraj Šporer

Izložba se može pogledati još danas do 18 sati kada je predviđeno zatvaranje i proglašenje najljepših cvjetova i grmova te najboljih uradaka s kamelijom u fokusu.

Opatija – Iako su nove mjere svele kulturan i sportska događanja na minimum, šarmu kamelija ipak nisu mogli odoljeti, pa je tako ovaj opatijski cvjetni simbol stigao u fokus javnosti te oplemenio opatijski Umjetnički paviljon Juraj Šporer. Da sve bude kako i dolikuje ovom elegantno simbolu probrinula se udruga ljubitelja kamelija koja je pripremila program po strogim epidemiološkim mjerama, ali i ostavila mogućnost razgleda izložbe u narednim danima zainteresiranim građanima.

Iako je manifestacija trebala trajati tjedan dana epidemiološka situacija skratila ju je na tri dana u ožujku, dok bi se ostatak programa trebao održati polovicom travnja. Uz prigodne govore predsjednice udruge Mire Shalabi i gradonačelnika Opatije Ive Dujmića, u sklopu programa kojeg je vodio Dražen Turina Šajeta nastupili su Aleksandar Valenčić, Ivana Klovar, Laura Valenčić i Paola Janjetić, a što smo mi zabilježili na otvorenju provjerite u velikoj fotogaleriji…

Kamelije Jače Od Korone – Opatijski Cvjetni Simbol Oplemenio Umjetnički Paviljon Juraj Šporer

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net