FOTO: Maturanti oživjeli noćni život usnule Opatije @ Monokini

monokini_maturalna_zabava_2015

Prošlog vikenda naš lutajući fotoreporter u popularnom Monokiniju zabilježio je mladost u svom punom sjaju, još uvijek neopterećenu svakodnevnim brigama. Loše ocjene, blagi i strogi profesori, neopravdani sati, ispričnice i ine druge stvari te večeri ostali su u ‘sjeni’ dok su prva zaljubljivanja, veze i pijanstva ušle u prvi plan. Nekoliko fotografija koje smo snimili pogledajte na ovom linku…

monokini_maturalna_zabava_2015_2

Opatija – Najvažniji dan mnogih srednjoškolaca, prije dobivanja svjedodžbe i polaganja državne mature zacijelo je maturalna zabava. Trenutak kada si na ‘granici’ i postaješ svjestan da zatvaraš jednu epohu života, za koju još uvijek nisi svjestan da je jedna od najboljih.

Prošlog vikenda naš lutajući fotoreporter u popularnom Monokiniju zabilježio je mladost u svom punom sjaju, još uvijek neopterećenu svakodnevnim brigama. Loše ocjene, blagi i strogi profesori, neopravdani sati, ispričnice i ine druge stvari te večeri ostali su u ‘sjeni’ dok su prva zaljubljivanja, veze i pijanstva ušle u prvi plan.

Veseli maturanti i njihovi uzvanici tako su uspjeli probuditi usnuli život našeg grada, a potpuno nesvjesni svog čina ponovo su preostale mještane podsjetili na najživlje dane kada je naša Opatija živjela tijekom cijele godine.

Nekoliko fotografija koje smo snimili pogledajte na ovom linku…

N. C. / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net