FOTO: Kandidatkinje za Miss Universe stigle u Opatiju – večeras se bira nasljednica Melite Fabečić

miss_prijem89

Izbor za Miss Universe u Opatiji održava se večeras, u 20 i 30 sati, u opatijskoj sportskoj dvorani Marino Cvetković, a ulaz je besplatan.

Opatija – Finalistice izbora za Miss Universe Hrvatske okupile su se jučer u opatijskoj villi Angiolini, na druženju s opatijskim gradonačelnikom Ivom Dujmićem, a već danas jedna od njih preuzet će krunu od dosadašnje missice Melite Fabečić.

– Bilo mi je jako lijepo u proteklih godinu dana, bilo je puno dobrih iskustava. Djevojkama koje će se natjecati za titulu Miss Universe Hrvatske mogu dati savjet da budu svoje, da budu opuštene i prirodne, te da se kada izađu na scenu osjećaju i ponašaju kao da su već osvojile krunu, kazala je Fabečić.

Sličan savjet kandidatkinjama – da ostanu vjerne sebi i ne dozvole da ih uspjeh promijeni – dao je i opatijski gradonačelnik Dujmić.

– U ovoj vili prije 170 godina započeo je hrvatski turizam. Tijekom čitave godine imamo puno manifestacija, a i ovaj izbor je poklon za ovu prekrasnu obljetnicu. Siguran sam da će svima vama ovo biti jedno dragocjeno iskustvo, ali samo jedna od vas, nažalost, postat će nova Miss Universe Hrvatske, kazao je Dujmić, istaknuvši da će nagrađene djevojke pozvati da “ukrase” i Bečki bal koji se održava 20. rujna u Opatiji.

Izbor za Miss Universe u Opatiji održava se večeras, u 20 i 30 sati, u opatijskoj sportskoj dvorani Marino Cvetković, a ulaz je besplatan.

Fotogaleriju prijema pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!