FOTO: Kapetanovom feštom i dramsko-plesnom predstavom ”Legende – Morana, jasnoća Privida” nastavljeno Ljeto u Lovranu

Večeras, 29. srpnja, nastavit će se Kapetanova fešta na Trgu sv. Jurja, uz neizostavne delicije od ribe i plodova mora, a od 21 sat nastup će održati Vokalisti Salone i Ženska klapa Volosko. Nekoliko fotografija koje smo sinoć snimili pogledajte u nastavku teksta…

Lovran – Zanimljivim i šarolikim programom sinoć je nastavljeno Ljeto u Lovranu, koje u sljedećih tjedan dana donosi nekoliko atraktivnih događanja. Prvo ovoljetno izdanje „Kapetanove fešte“ održano je sinoć, brojna publika imala je prilike po popularnim cijenama pojesti jela od ribe i plodova mora te rasplesati svoje nožice uz Salserose i Borisa Kačića za udaraljkama. Iste večeri, na Trgu sv. Ivana, u režiji Senke Baruške i Marine Stanger uprizorena je dramsko-plesna predstava ”Legende – Morana, jasnoća Privida”

Večeras, 29. srpnja, nastavit će se Kapetanova fešta na Trgu sv. Jurja, uz neizostavne delicije od ribe i plodova mora, a od 21 sat nastup će održati Vokalisti Salone i Ženska klapa Volosko. Idućeg tjedna, u utorak 1. kolovoza s početkom u 20 sati održat će se Brazil Night Lovran, koja će u mediteransko središte Lovrana unijeti egzotiku brazilske kulture.

– Možete uživati u vrućim ritmovima sambe, uz nastupe atraktivnih brazilskih plesačica popraćenim zvukom bubnjeva, svirke uživo brazilskog benda, i capoeira show sa akrobacijama, na oduševljenje svih, pogotovo ženskog roda. Sve to ne bi bilo moguće bez brazilskog pića “caipirinha”, uz koje će atmosfera biti opuštenija i dovesti do usijanja. Stoga ukoliko ste fan Brazila i njegovih ritmova, a niste u mogućnosti otputovati u daleki Brazil, ne brinite, Brazil je došao k vama, kazali su iz lovranske Turističke zajednice.

U petak, 4. kolovoza s početkom u 20 sati održat će se novo izdanje ribarske fešte u Lovranu, uz grupe Night Express i D’Beni Band. Popularni ”noćni ekspres” nedavno je oduševio publiku vatrenim nastupom na Vološćanskoj noći, a podršku će im dati jednako veselo raspoložena ekipa okupljena oko Danijela Benija.

Nešto drugačiji zvuk donijet će nastup Puhačkog orkestra Lovran koji će se održati u utorak, 8. kolovoza na Trgu sv. Jurja s početkom u 21 sat. Lovranska glazbena institucija sa stoljetnom poviješću u svom repertoaru uvijek donese neko iznenađenje ili osvježenje, stoga se isplati provjeriti što su pripremili za svoj ljetni koncert u svom „rodnom“ kraju.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!