FOTO: Kastavci ispratili posljednje ovogodišnje jutro uz manifestaciju Zadnje polne va Kastve na 365 metara @ Kastav

zadnje_polne_va_kastve_2016_koncert_grejsi_lsd_trio_vox_1_01

Dobra klopa, vesela glazba i ugodna atmosfera obilježila je današnje zadnje polne u Kastvu. Sve to popratio je i naš fotoreporeter, pa atmosferu sa zadnjeg kastavskog polna u ovoj godini možete provjeriti u velikoj foto-galeriji.

zadnje_polne_va_kastve_2016_koncert_grejsi_lsd_trio_vox_01

Kastav – Druženjem uz dobru glazbu i humanitarni povod, praćeno fažolom, kastavskim hot-dogom te kuhanim vinom, obilježilo je tradicionalni program ”Zadnje polne va Kastve na 365 metara” kojim je i ove godine ispraćeno posljednje prijepodne u 2016. godini.

Zanimljivo ”zagrijavanje” za najluđu noć u godini okupilo je brojne Kastavce, ali i posjetitelje ”grada na brege” na Trgu Matka Laginje, gdje su se na pozornici s najljepšim pogledom na Kvarner, pod vodstvom Dražena Turine Šajete, izmjenjivali zanimljivi izvođači. Nastupili su Trio Vox, Grejsi, Pumpa band, Shaiones, L S D, DJ Zoki te Gym Dance, stvorili dobru atmosferu i zaradili glasne aplauze i pohvale iz publike.

zadnje_polne_va_kastve_2016_koncert_grejsi_lsd_trio_vox_4_01

Manifestacija ”Zadnje polne va Kastve na 365 metara” ove godine doživjela je svoje 4. izdanje, u organizaciji Grada Kastva i kastavskog Savjeta mladih, a sredstva prikupljena aukcijom slika i umjetnina kastavskih autora bit će donirana Udruzi SRCE Rijeka koja pomaže osobama sa intelektualnim teškoćama.

Sve to popratio je i naš fotoreporeter, pa atmosferu sa zadnjeg kastavskog polna u ovoj godini možete provjeriti u velikoj foto-galeriji.

zadnje_polne_va_kastve_2016_koncert_grejsi_lsd_trio_vox_3_01

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: Damirov Foto Kutak